Cupa WSB - FISHSHOP Sarulesti
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- utilizator constant
Erata:
Asadar daca platiti la ghiseu, dictati-i la tanti adunatura de litere de mai sus.
Denumirea corecta este: "Cl de pescuit sp we st spinning brigade".Adi scrie:In cazul in care optati pentru plata la ghiseul bancii, denumirea sub care aparem la ei in evidente este "CL. DE PESCUIT SP. WEST SPINNING BRIGADE".
Asadar daca platiti la ghiseu, dictati-i la tanti adunatura de litere de mai sus.
mah Adi astia din Iasi de la San Paolo sunt absolut incredibili ! a durat jumatate de ora pana s-au lamurit ce vrem de fapt ! am completat nu stiu cate hartii de ma apucase damblaua!!!!! ne intrebau numai tampenii:Adi scrie:Erata:
Denumirea corecta este: "Cl de pescuit sp we st spinning brigade".Adi scrie:In cazul in care optati pentru plata la ghiseul bancii, denumirea sub care aparem la ei in evidente este "CL. DE PESCUIT SP. WEST SPINNING BRIGADE".
-ca nu putem depune ca persoana fizica in contul unei persoane juridice(inca nu avem CIS-ul la club )
-ca de ce nu avem invitatie de la concurs.le-am zis ca acest concurs e postat pe lrs.ro si chiar au fost interesati sa viziteze pagina (absolut incredibiiiiiiil)
-ca numai un om poate depune pentru toti doritorii si mai bine inchei aici ca nu mai are sens sa spun ce au aberat !
intr-un final apoteotic am reusit ! aaaa sa nu uit cea mai tare faza :la un moment dat vroiau ca noi sa completam prin hartiile alea si numele agentiei(sau filiala ) San Paolo din Arad unde a fost facut contul WSB .de unde pana mea sa stiu cite filiale are in Arad aceasta banca ?

Ne pare rau pentru neplacerile cauzate de confruntarea cu sistemul bancar romanesc, unde banca (daca nu stiati) are impresia ca rolul ei este si acela de a cenzura tranzactiile clientilor.
Vestea buna: inca putin si vine si prima lista. Deci stati pe aproape.

Vestea buna: inca putin si vine si prima lista. Deci stati pe aproape.

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Sa vezi probleme la Arad....insa dupa aproape o ora de negocieri foarte aprinse "doamna de la ghiseu" a cedat nervos, a luat shadul pana in gat si ne-a completat chitantza....parca le-ai cere bani moca asa se cmporta. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB