OPEN CUPA SALMO SACALAIA 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Oct 2008, 13:45

mrvily scrie:DINTR-O EROARE REGRETABILA CLASAMENTUL DE LA PAGINA 21 A FOST PUS GRESIT ACUM A FOST REMEDIATA EROAREA SI S-A PUS UN CLASAMENT FINAL CORECT.
VA CER SCUZE IN NUMELE ORGANIZATORILOR ACESTUI CONCURS DE EROAREA REGRETABILA INTIMPLATA.
MODERATOR mrvily
Vasile, mai bine mai tarziu decat niciodata! Asa ca nu-i suparare!
Dar cred ca multi ar vrea sa vada in clasament si numarul de centimetri de la fiecare concurent, daca nu-i bai maire si nu-i secret. Evident, e decizia voastra daca acceptati sa faceti publice aceste date au ba. Merci!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 27 Oct 2008, 13:46

si centimetrii ???
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 27 Oct 2008, 13:55

ACUMA PUN SI CM.

dadrian
junior
junior

Mesaj de dadrian » 27 Oct 2008, 13:56

Ma bucur ca de data asta foarte repede Presedintele L.R.S. ia o atitudine si pune intrebari.Dupa Argova au trecut ceva vreme pana sa dea un semn.Lucru bun.In problema cu vasla , toate barcile mici de la Sacalaia au o singura vasla,iar cele mari doua.Oricum concurentii aveau si optiunea de a veni cu barcii proprii,comoditatea duce uneori la disconfort.In problema arbitrajului nu am foarte multe de spus, acestia fiind organizati de AJPS si (vina mea)neinstruiti in functie de conditii. :roll:
Clasamentul a fost refecut de data asta dupa fisele de arbitraj si in timpul cel mai scurt cu sprijinul d-lu Mitrea va fi postat in locul celui gresit.
In rest va multumesc la toti pt.participare si citez din memorie dintr-un clasic in viat "IMI ASUM TOATE GRESELILE SI NEAJUNSURILE"si promit sa nu se mai intample(greseli).

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Oct 2008, 13:58

Leba ,e normal sa dai credit organizatorului....
Ca au fost si "probleme" dintre cele semnalate de tine ..corect ....dar nu are nimic de-a face cu clasamentul general ,nici vislele lipsa ,nici distanta prea mica nici chiar eventualii bibani inscrisi pe foaie ...
De ce ii da suturi 14 lui Ionut nu stiu probabil e o chestiune interna de la club ... :lol: ,habar nu am ...
Ca sa se afiseze rezultate corecte ar fi o stare de normalitate ,ceea ce nu mi-e mie indiferent e o eventuala asociere a numelui meu cu gresala produsa la afisarea rezultatelor finale ...
Nu stiu ce decizie se va lua in legatura cu premiile dar eu pot sa anunt de pe acum ca motorul electic Energo 44 lb. primit ca premiu il donez Asoc. PRO Sacalaia care sa-l foloseasaca pt. paza mai eficienta a baltii.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 27 Oct 2008, 14:13

Din pacate nu pot sa pun altfel,o sa incerc sa pun diseara de acasa un JPG cu clasamentul Deci asteptati pina diseara si pun clasament cu Cm.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 27 Oct 2008, 14:22

dadrian scrie:Ma bucur ca de data asta foarte repede Presedintele L.R.S. ia o atitudine si pune intrebari.Dupa Argova au trecut ceva vreme pana sa dea un semn.Lucru bun.In problema cu vasla , toate barcile mici de la Sacalaia au o singura vasla,iar cele mari doua.Oricum concurentii aveau si optiunea de a veni cu barcii proprii,comoditatea duce uneori la disconfort.In problema arbitrajului nu am foarte multe de spus, acestia fiind organizati de AJPS si (vina mea)neinstruiti in functie de conditii. :roll:
Clasamentul a fost refecut de data asta dupa fisele de arbitraj si in timpul cel mai scurt cu sprijinul d-lu Mitrea va fi postat in locul celui gresit.
In rest va multumesc la toti pt.participare si citez din memorie dintr-un clasic in viat "IMI ASUM TOATE GRESELILE SI NEAJUNSURILE"si promit sa nu se mai intample(greseli).
Acum se explica destule ...
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 27 Oct 2008, 14:39

Domnule Danciu,
inca datorati concurentilor platitori de taxa o explicatie in privinta modului cum ati atribuit barcile cu doua, respectiv cu o singura vasla. Dupa care va puteti abia asuma greselile.
Si mai mult decat atat, in toata saptamana trecuta in care te intreceai in a face atmosfera competitionala pe forumuri, puteai sa te orientezi spre a-i pregati pe arbitri, dar fiecare stie mai bine ce prioritati are.
In incheiere, nu cred ca are rost sa implici Liga in treaba asta, eu luand doar apararea unui coleg de club care a fost tratat inechitabil intr-o competitie. Gest legitim, cred, care nu ar trebui tratat cu cinismul care vad ca la tine tine loc de orice altceva.
Eu cam atat am avut de spus. Sunt sigur ca editia de anul viitor va fi mult mai OK.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 27 Oct 2008, 15:04

ovidiule scuze fratica dar din ce am vazut sambata seara pe fisele lui andrei erai trecut cu mai putine puncte decat la mine unde se gresise. dau o bere :D oricum felicitarile mele tuturor concurentilor care au punctat din barca si care s'au luptat pentru a dovedi adversarul si mult respect celor cu o singura vasla... initial am crezut ca asa vor ei sa vasleasca dar acum vad ca... nu aveau a doua vasla...
imi cer scuze si fata de ceilalti concurenti pe care ii bagai in oala, dar am crezut ca doar la mine s'a facut o eroare dar acum vad ca nu's singurul la care s'a gresit...

numai de bine :D eu personal nu voi mai participa pentru un timp la concursuri... :D

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Oct 2008, 15:17

Ionut the carp scrie: eu personal nu voi mai participa pentru un timp la concursuri... :D
No mai, fix amu cand ti-ai intrat in mana? Tu bag de seama ca vrei sa te retragi in glorie! :lol:

P.S. Ai rezolvat pana? (bucurii :lol: ... si bucurii :cry: !)

Scrie răspuns