Vand 8L palinca de pruna la pretul de 20 lei/L.
Am primit aceasta palinca si nu sunt consumator - daca pretul nu este corect va rog sa spuneti; l-am pus in functie de ce am gasit pe net.
Multumesc!
Vand 8L palinca de pruna
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand 8L palinca de pruna
Pretul nu este corect in sensul ca este prea mic.Normal o palinca buna de prune la 50-55 de grade se vinde la 40-50 lei litrul.
Stima.
Stima.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Si totusi eu cumpar cu 25 lei adusa acasa si crede-ma ca-i o palica excelenta din toate punctele de vedere.gabitoi scrie:Pretul nu este corect in sensul ca este prea mic.Normal o palinca buna de prune la 50-55 de grade se vinde la 40-50 lei litrul.
Stima.

Bucuresti
feugen scrie:Si totusi eu cumpar cu 25 lei adusa acasa si crede-ma ca-i o palica excelenta din toate punctele de vedere.gabitoi scrie:Pretul nu este corect in sensul ca este prea mic.Normal o palinca buna de prune la 50-55 de grade se vinde la 40-50 lei litrul.
Stima.
Nu contest faptul , fiecare avem sursele noastre.Dar daca mergem la un targ de profil cu ''produse naturiste'' o sa vedem ca acolo ni se cere undeva intre 70-100 lei/litru.Eu am cumparat de la cineva din Satu Mare cu 40.De fapt aici intervine economia de piata : cererea si oferta.Oricum pofta buna si vanzare buna.

Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
confirm si eu scoruri de 25-30 , marfa de calitate I .
spor la vanzare
spor la vanzare

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- veteran
Salut,de unde esti?
un nr de tel te rog
un nr de tel te rog
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
Cumpara-i toata marfa Serbane,sa avem motive/alternative de bucurie daca nu merge pestele...