Cumpar Galaxy S II
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar Galaxy S II
Un prieten m-a rugat sa postez acest anunt. Ofera 1000ron
tel: 0752079189
Re: Cumpar Galaxy S II
isi face abonament si il ia cu 160 eurolucas85 scrie:Un prieten m-a rugat sa postez acest anunt. Ofera 1000ron
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
cred ca a luat in considerare si varianta asta si tot ar vrea la liber
la liber cu 1000lei, never din pacate
am cautat si eu si..........degeaba
am cautat si eu si..........degeaba
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
il ia cu 7 milioane la abonament.dar abonamentul e pe 2 ani si dai nu mai stiu cat.am vrut sa-mi iau si eu dar am ajuns la concluzia ca as plati cu vreo 5 milioane mai mult decat daca l-as lua la liber
nu stiu cum ai facut tu calculele astea, dar mie nu mi-ai iesit asa.MRobert scrie:il ia cu 7 milioane la abonament.dar abonamentul e pe 2 ani si dai nu mai stiu cat.am vrut sa-mi iau si eu dar am ajuns la concluzia ca as plati cu vreo 5 milioane mai mult decat daca l-as lua la liber
am dat 160euro/tel cu abonament de 15euro/luna + 10euro/luna pt trafic de date
scoate din context acei 10euro pt trafic de date fiindca pe astia oricum i-ai plati daca vrei acces la internet, gps, si toate bazaconiile de pe telefon - altfel la ce draqu mai iei telefonul asta
raman acei 15euro x 24luni + 160euro = 520euro => cam atat este pretul lui la liber cu +-cativa euro (asta daca il cumpara nou din magazin cu garantie)
nu mai vorbesc de faptul ca in banii astia si vorbesti doi ani de zile de te saturi

are un prieten la 1200 impecabil
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
1100 ron cu folie ecran si husa silicon incolora , liber ...