VAND SUBARU FORESTER XT
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
VAND SUBARU FORESTER XT
SUBARU FORESTER XT, 2004, 148.000 km
Motor TURBO 2.0 litri boxer, cutie automata, 4WD, ABS, EBD, geamuri si oglinzi electrice, aer conditionat automat, tapiterie piele, jante 16â€
Motor TURBO 2.0 litri boxer, cutie automata, 4WD, ABS, EBD, geamuri si oglinzi electrice, aer conditionat automat, tapiterie piele, jante 16â€
adi, impozitu e ca la o masina cu motor diesel de pana in 2000cmc. Consumu e cat e, dar in planurile de viitor am un subaru, dar outback
Plus ca-s un fel de tancuri, se strica destul de greu.
Hai sa nu stricam topicul omului...
Vanzare buna

Hai sa nu stricam topicul omului...
Vanzare buna
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
-
- veteran
baieti,
doamne fereste, nu am avut in intetie sa stric topicul.
am si specificat ca este o masina buna (Andrei, nu exista masini exceptionale - doar cele care se alimenteaza singure, se repara singure)
am gresit intradevar cand am facut remarca asupra impozitului, modelul pe care omul il vinde este cu motor de 1994cc, deci se incadreaza sub 2000cc si devine un impozit suportabil
Foresterul asta isi merita banii pt cine nu are probleme cu consumul.
vanzare buna si scuze de poluarea topicului
doamne fereste, nu am avut in intetie sa stric topicul.
am si specificat ca este o masina buna (Andrei, nu exista masini exceptionale - doar cele care se alimenteaza singure, se repara singure)
am gresit intradevar cand am facut remarca asupra impozitului, modelul pe care omul il vinde este cu motor de 1994cc, deci se incadreaza sub 2000cc si devine un impozit suportabil

vanzare buna si scuze de poluarea topicului

impozit mare????
cand va vad pe toti nepriceputii ca va dati cu parerea, mor, cum dreaq are impozit mare masina asta cu motor de 2.0??????? EU platesc 2600 ron/an la un motor de 3.0, asta e impozit mare! O masina cu motor de 2.0 nu poate avea decat un impozit rezonabil. Tu ce vrei ma, 4X4 cu motor de 1.2???
))) pun pariu ca ai logan si esti fost posesor de 1310. Nu-l cunosc pe omu asta care vinde subaru, dar cand vad nepriceputi ca isi dau cu parerea despre masina omului..... fara sa stie ce vorbesc, imi vine sa mor, nu mai vorbiti ba de lucruri la care nu va pricepeti!

Re: impozit mare????
MA,mr.zander scrie:cand va vad pe toti nepriceputii ca va dati cu parerea, mor, cum dreaq are impozit mare masina asta cu motor de 2.0??????? EU platesc 2600 ron/an la un motor de 3.0, asta e impozit mare! O masina cu motor de 2.0 nu poate avea decat un impozit rezonabil. Tu ce vrei ma, 4X4 cu motor de 1.2???))) pun pariu ca ai logan si esti fost posesor de 1310. Nu-l cunosc pe omu asta care vinde subaru, dar cand vad nepriceputi ca isi dau cu parerea despre masina omului..... fara sa stie ce vorbesc, imi vine sa mor, nu mai vorbiti ba de lucruri la care nu va pricepeti!
tu nu stii sa citesti??
asa ca BA, nu te mai da rotund si atoatecunoscator, tu mare posesor de jeepanam gresit intradevar cand am facut remarca asupra impozitului, modelul pe care omul il vinde este cu motor de 1994cc, deci se incadreaza sub 2000cc si devine un impozit suportabil Twisted Evil
mai bine incearca sa fi mai intelegator si sa iti imbogatesti vocabularul.