caut sa inchiriez vila/cabana pt Revelion

numai pentru persoane fizice

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
T.Adrian
veteran
veteran

caut sa inchiriez vila/cabana pt Revelion

Mesaj de T.Adrian » 23 Noi 2010, 15:39

Caut vila/cabana pentru inchiriere integrala in perioada anului nou (30dec - 2ian).
Cerinte:
- sa fie la munte;
- sa aiba capacitate de 10-15 persoane;
- sa aiba baie in fiecare camera (nu e absolut necesar) + bai separate
- sa aiba gratar in curte
- sa fie bine incalzita (zic asta pentru ca am mai vazut vile in care degerai din cauza ca nu bagau oamenii suficiente lemne in centrala)

In afara de astea, tot ce e in plus sunt simple beneficii pe care nu tinem neaparat sa le avem :P

Asadar, daca sunteti detinatori de vila sau cunoasteti pe cineva care are de inchiriat o casuta care corespunde cerintelor, va rog sa imi trimiteti un MP cu oferta urmand ca ulterior sa discutam detalii.

PS: preferabil ar fi ca distanta sa fie undeva in jur de 250-300 de km de Bucuresti sau mai putin (dar nu e imperios necesar) :!:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 23 Noi 2010, 17:15

Adrian daca ai timp,arunca o privire aici.Ai mari sanse sa gasesti ce te intereseaza! http://www.turistinfo.ro/
Imagine

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 13 Dec 2010, 15:16

Inca sunt in cautare pentru ceva asemanator.
Ii rog pe cei care stau prin orase turistice Brasov/Sibiu/etc sa arunce cate o vorba printre cunostinte, poate poate apare ceva :)
Este incredibil ce se intampla cu preturile anul asta din punct de vedere turistic (au explodat fata de anul trecut) :?

Maddika
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Maddika » 18 Dec 2010, 22:18

T.Adrian scrie:Inca sunt in cautare pentru ceva asemanator.
Ii rog pe cei care stau prin orase turistice Brasov/Sibiu/etc sa arunce cate o vorba printre cunostinte, poate poate apare ceva :)
Este incredibil ce se intampla cu preturile anul asta din punct de vedere turistic (au explodat fata de anul trecut) :?
Buna seara,domnul Adrian!Am citit cu multa atentie cererea dumneavoastra si ne-am gandit ca poate ati fi interesat sa va petreceti Revelionul in Moeciu de Sus,la o vila noua,cu toate utilitatile,baie proprie in fiecare camera,plasma,pat dublu matrimonial...etc.In cazul in care v-ar interesa propunerea noastra,contactati-ne va rog,cat de repede daca puteti la nr de tel 0735 285 888 sau 0767 205 700 pentru a va arata totodata si poze si a va oferi si mai multe informatii.Va multumesc si imi cer scuze daca considerati ca v-am deranjat.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 13 Ian 2011, 21:20

Desigur, se poate inchide. :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 13 Ian 2011, 21:35

de ce? ai cumparat-o ?:D
ma gandeam ca-ti mai trebe pt la anu' :))

Scrie răspuns