Se vinde o Abu Garcia Salty Stage Boat Seabass XBSS-702M
Lanseta e facuta pt piata japoneza din cel mai nou carbon Toray, blankul avand straturi paralele de fibre cat si perpendiculare pe lungimea lansetei(ei au botezat impletitura asta TAF).
Este o lanseta senzitiva, fiind 100% carbon(si scrim-ul este din grafit). Mandrina este Fuji VSS 16
Inelele sunt Fuji SIC, plecare 25H terminata in 5.5. Are 7 inele+varf.
Varful are 1,8mm, grosimea blancului deasupra mandrinei fiind de 10mm.
Lanseta e usoara, are 124g(cantarita de mine). Pt o lanseta de 25lb, varf de 1.8mm, maner full EVA si plecare in 25H este destul de usoara.
Are 2.13m si mufare pe spigot. Spigotul+intaritura de baza a segmentului de varf e dintr-un carbon diferit, impletit precum o tabla de sah. Lungimea de transport e 1.1m
Blankul are tinuta adica revenirea e curata, fara vibratii. Este o lanseta fast spre medium fast cu un talon f puternic(e o lanseta de 25lb)
Oficial este data la 7-35g, 0.8-2PE, max 25lb.
Eu zic ca arunca bine si 5g si 28g
Puterea de M este pt pescuit marin, e o lanseta care duce maxim 25lb(0.8PE-2PE)
EVA este rigida(mai tare decat cea de la Matagi).
Este o lanseta sensitiva, special gandita pt pescuitul la seabass din barca, eu am pescuit cu ea cu reactive de 5g-20g. Am luat-o noua, are un sezon, nu are defecte ascunse, nu are zgarieturi pe blank, are o uzura normala.
O vad drept o lanseta buna de avat sau de lingura la stiuca, perfecta de tinut in portbagaj. Pt ca e senzitiva si are varful destul de gros(1.8mm), s-ar preta si la jiguri pana in 15g, dar e o lanseta gandita pt reactive
Seria Salty Stage este f reusita si foarte apreciata la japonezi.
In opinia mea, Salty Stage sunt lansetele cu cel mai bun raport calitate-pret, vreti ceva mai bun costa pe putin dublu.
Pretul de catalog este de 27500YEN, prin magazinele japoneze se gasesc reduse cu 10-20%. In EU eu nu am vazut seria asta la vanzare.
Este o alternativa mult mai buna si solida lansetelor OEM rebranduite ... Azura, RTB, Favorite, diverse aliexpressuri etc etc
Mai multe detalii gasiti aici
https://www.saltystage.jp/boat_sea_bass_rod/
Pret 650lei+transport
email b94649464@gmail.com
Abu Garcia Salty Stage Boat Seabass XBSS-702M
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori