Toate sunt noi, cump din magazin local si au garantii(mai toate). Nu pun sculele pe jos, nu sunt semne, probleme ascunse, magarii, etc. Preturile sunt fixe, dar se pot face mici reduceri la anumite/seturi...si sunt in euroi

Toate au fost testate dupa cumparare, unele fol de cateva ori. Dc nu scriu nimic inseamna ca nu a fost folosita. Firele sunt noi puse pe ele, evident.
Garantie full/sau aproape:
-Shimano Stella 2500HG+tamb rez 2500shg+Morethan PE0.8+ExpeditionPE0.6(nu apare in poze). Fol de 3 ori la jig usor, tamb rez nefol. Pret pachet 749euro.
-Shimano Twin Power 3000xg. Fol o data, jx8 grand pe1. Pret 349euro.
-Daiwa Morethan 3,1 m, 25gr. Luata pt pestele unicorn

-Shimano Lunamis s96m, titanium, toray t1100g...Geniala lanseta pt cei care vor lansari lungi. Este un all rounder cu oricefel de naluca, merge f bine la si la jig am testat pana la 35gr plus guma. Cu pilkere de 40gr am aruncat 130m

Pt cei care nu inteleg CW, pana la 35gr cu voblere(naluci voluminoase) si pana in 45gr cu metale/ pilkere.
O dau pt ca se suprapune prea mult cu MH si am nevoie de ML. Fol de 2 ori la brown trout. Pret 339euroi.
Exista posibilitate schimburi cu scule in aceeasi stare:
Lunamis/ Infinity/Branzino in var ML, lungi de la 86 in sus.
Muli caut ceva mai usor gen vanquish 2500, airity/luvias airity/ exist PC2500 lt. Prefer raport mai mare, dar sunt deschis la optiuni.