"După caracteristicile sale, Spinning Tict SRAM TCR-90S este o tijă jig. Dezvoltat special pentru pescuitul la distanțe ultra-lungi și numit simbolic Cannon. Tict SRAM TCR-90S are o acțiune excelentă și o rigiditate ridicată. Acest model este ideal pentru smucirea momelilor pasive din silicon la distante mari. Lungimea mai mare a lansetei de spinning și capacitățile sale mari de animație vă permit să utilizați greutati mai ușoare (fără a scurta lungimea de lansare) în comparație cu lansetele mai scurte și mai moi, fără a reduce distanța efectivă de lucru. Lanseta este ideală pentru pescuitul în condiții de vânt, permite nu numai „să străpungă vântul, dar si să arunce momeala la distante apreciabile"
Subscriu la cele de mai sus, este una din cele mai bune lansete care mi-au trecut prin mana in pescuitul de pe mal, si mi-au trecut destule.
Lungime: 2,75m
Segmente: 2
Lungime de transport: 142 cm
Varf solid
Greutate: 108 g
Putere lansare: 1-14g
Diametru: 0.8 varf / 10
Ex fast
Fir: PE #0.1-0.6
Pentru o eventuala echilibrare cu mulineta, lanseta are montate in cotor 3 greutati a 10g fiecare. Atat cat am apucat sa pescuiesc cu ea nu a folositi nici macar una, nu a fost nevoie.
Lanseta este impecabila, are cateva partide la activ, eu imi schimb anual aproape tot echipamentul de spinning.
Pret: 1.500 lei (fara schimburi, asa cum am spus sunt acoperit pe anul acesta)
Predare personala in Brasov, dar trimit si in tara pe cheltuiala cumparatarului, cu plata in avans.
0753 304009