Cumpar Lanset? Jerk
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar Lanset? Jerk
Caut s? cump?r o lanset? de vobler (jerk) s? fie în jurul la 2m, ac?iune pân? la 21 - 25 grame, moderat?. Poate fi ?i din fibr? de sticl?. A? dori spinning dar în func?ie de ofert? a? încerca ?i casting. Bugetul este undeva pe la 1000 lei dar dac? este necesar pot s? ajung ?i pân? la 1500.
Doresc s? fie f?r? probleme ?i cât mai nou?.
0745062273 de preferat discu?iile s? fie purtate pe Whatsapp.
0745062273 de preferat discu?iile s? fie purtate pe Whatsapp.
Re: Lanset? Jerk
Viorel M scrie: ↑26 Ian 2022, 13:31Caut s? cump?r o lanset? de vobler (jerk) s? fie în jurul la 2m, ac?iune pân? la 21 - 25 grame, moderat?. Poate fi ?i din fibr? de sticl?. A? dori spinning dar în func?ie de ofert? a? încerca ?i casting. Bugetul este undeva pe la 1000 lei dar dac? este necesar pot s? ajung ?i pân? la 1500.
0749062273 de preferat discu?iile s? fie purtate pe Whatsapp.
Num?rul de telefon corect este 0749062273 Viorel Mindru
Am un MHX CB847 custom A Sava.Are 2.20 m, 3/8 - 1 1/4 oz, lanseta e moderate fast de crankbait(vobler).Inele Fuji Sic, mandrina Matagi.Daca te intereseaza da-mi un semn.O seara faina
Salut,
Am un Phenix x10 de cast ,custom Sava, daca te intereseaza.
0740048770
Am un Phenix x10 de cast ,custom Sava, daca te intereseaza.
0740048770
Fir intins!
Bun?, Phenix tocmai ce a rupt-o un prieten pe a lui ?i mi-a l?sat impresia de lanset? sensibil?. A? c?uta altceva. Mul?umesc pentru interes!
Re: Cumpar Lanset? Jerk
Caut în continuare, eventual dac? m? poate ajuta cineva cu un link cu ceva pe stoc, s? fie spinn, pân? în 17 - 21 grame.
Shimano Expride recomand eu. O gasesti aici: https://jdmtackleheaven.com. Sau un Graphiteleader la mana doua, foarte ok pt ce cauti. Cu rabdare vei gasi ceea ce doresti. Toate cele bune!
viorel m,vorbeste cu andrei sava
are o multitudine de blankuri/lansete montate
sigur vei gasi ceva
are o multitudine de blankuri/lansete montate
sigur vei gasi ceva