X-Ray MB733 + Vanquish 2500s fb
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
X-Ray MB733 + Vanquish 2500s fb
Vand mb733 montata de Oldskull in primavara, torzite, mandrina carbon, etc si mulineta shimano vanquish achizitionata noua tot in aceeasi perioada echipata cu ygk g-soul cumparat in noiembrie .
Folosita foarte putin, impecabila.
Pret fix 4000 lei.poze whatsapp 0752441977 Prefer predare personala in jud.Olt
Ultima mea lanseta de spinning de care cu greu ma despart deoarece am trecut la cast...
Folosita foarte putin, impecabila.
Pret fix 4000 lei.poze whatsapp 0752441977 Prefer predare personala in jud.Olt
Ultima mea lanseta de spinning de care cu greu ma despart deoarece am trecut la cast...
Re: X-Ray MB733 + Vanquish 2500s fb
Salut.Un daiwa sv103hl impecabil pe vanquish?
Mai bine o zi proastã la pescuit,decât o zi bunã la muncã!
nu, multumesc
Salut. Vanquish il dai seoarat?
le vand doar impreuna, se imperecheaza perfect
Încerci sa vinzi sh cu cât ai luat de noi? E puțin deplasat cat ceri tu
de ce va bagati cate unii in seama nu pot sa inteleg...inteleg ca va este greu in izolare dar totusi puteti iesi la alergat, la plimbare daca la peste va e frig...
de unde stii tu cat m a costat pe mine combo ul asta? suna l pe emilian daca nu poti dormi noaptea de curiozitate!
de unde stii tu cat m a costat pe mine combo ul asta? suna l pe emilian daca nu poti dormi noaptea de curiozitate!
Pai sunt 2 variante
ori mi a făcut mie un preț prea bun Emilian pe același blank, tot cu torzite, tot cu alps, am pus tot asa carbon de ala împletit ( nu am ales Eva sau pluta) la 2200 și ție sa iti fi luat 3000. Ca mulineta știm cu toții cât costa noua. Am ce face stai liniștit, doar eram ironic

Dar nu e rea gândirea ta... Poate scoți 4000 pe ele, o fi vreun excentric care nu vrea sa le ia cu 3800 noi și îl încântă tare ygk ul ala puțin folosit. Insista, sa nu renunti! Fir întins!