Cumpar lanseta de lingura.
Musai:
- 2,10 m
- din 2 bucati
- cw real 30 g
- noua sau in stare excelenta
- buget 500 lei
- eventual la schimb cu o Shimano Speedmaster AX 14-40 g, 2,40 m, in stare excelenta.
Astept oferte pe mp.
Cumpar lanseta de lingura
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- hunting_fish
- veteran
Re: Cumpar lanseta de lingura
Salut.
Am o SHIMANO NASCI 2,46m 15-50 gr.
Este un mod-fast care merge la oscilante, voblere mari chiar si cu shad-uri mari cu jiguri grele la stiuca. Dupa parerea mea, este un 12-40 gr si are o mare rezerva de putere., necesara pe intepare.
Ai un link aici:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 39499.html
Este noua, nefolosita, dar poarta mici urme de uzura pe mandrina, deoarece a stat in husa unui pescar de crap aproximativ o jumatate de an. Pretul ei este 270 lei.
Am o SHIMANO NASCI 2,46m 15-50 gr.
Este un mod-fast care merge la oscilante, voblere mari chiar si cu shad-uri mari cu jiguri grele la stiuca. Dupa parerea mea, este un 12-40 gr si are o mare rezerva de putere., necesara pe intepare.
Ai un link aici:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... 39499.html
Este noua, nefolosita, dar poarta mici urme de uzura pe mandrina, deoarece a stat in husa unui pescar de crap aproximativ o jumatate de an. Pretul ei este 270 lei.
...... ><(((@> .......
Multumesc, dar vreau de 2,10 m.
De 2,40 am deja speedmasterul propus pentru un eventual schimb.
De 2,40 am deja speedmasterul propus pentru un eventual schimb.
Valabil: cumpar bat de lingura, in conditiile de mai sus, eventual la schimb cu Shimano Speedmaster AX 14-40 g, 2,40 m, in stare excelenta.
Nu mai cumpar
Daca este cineva interesat de Shimano Speedmaster AX 14-40 g, 2,40 m, poate sa imi scrie mp.
Daca este cineva interesat de Shimano Speedmaster AX 14-40 g, 2,40 m, poate sa imi scrie mp.