Daiwa Certate 2500R VINTAGE
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Daiwa Certate 2500R VINTAGE
Mulineta este in stare foarte buna.A fost a mea de noua si am folosito putin.Singurul "defect" o mica lovitura pe tambur, evidentiat in posa ,sa datoreaza unui jig scapat de sub control!!!Pret 1400 ron discutabil in limita bunului simt. Tel 0730084461
- Fişiere ataşate
-
- IMG_2070.jpg (59.83 KiB) Vizualizat de 1673 ori
-
- IMG_2069.jpg (49.28 KiB) Vizualizat de 1673 ori
-
- IMG_2068.jpg (68.7 KiB) Vizualizat de 1673 ori
-
- IMG_2067.jpg (48.5 KiB) Vizualizat de 1673 ori
-
- IMG_2066.jpg (54.22 KiB) Vizualizat de 1673 ori
-
- IMG_2071.jpg (44.89 KiB) Vizualizat de 1673 ori
Pe cadavrele leilor danseasa cainii dar leii raman lei iar cainii raman caini...!!!!
Re: Daiwa Certate 2500R VINTAGE
Mulineta este in stare foarte buna,a fost a mea de noua.Singurul "defect" este o mica lovitura pe tambur datorata uni jig fugit de sub control!! Pret 1400 ron discutabil in limita bunului simt. Tel 0730084461
Pe cadavrele leilor danseasa cainii dar leii raman lei iar cainii raman caini...!!!!
salut
ce gramaj avea jigul care a provocat "infundarea"portiunii din tambur?
ce gramaj avea jigul care a provocat "infundarea"portiunii din tambur?
Pana acu nu m am bagat in discutie ca fie care crede ce vrea si io vand o mulineta nu am timp de pierdut daca jigul avea 7/10/15 g. Dar pentru Ryobi cu 60 bile albe scepticismul tau inseamna ca io as minti in legatura cu jigul. Nu stiu daca esti inginer fisician si DAUNELE sint atat de grave de poate sint facute cu barosul sau cu flexul dar daca esti inginer it CONFIRM CA ESTE UN JIG DE 7g PLECAT DIN PARCARE care a lasat semnul si it impachetesi septicismul si il til pui undeva (cam pe unde nu bate soarele niciodata). Orcum daca cineva vrea Mulineta pot garanta ce am spus inainte daca Ryobi ala cu 60 bile albe (nu specifica si alte pu.i primite pe forum )ca pui numa ce este bine ceva discuti despre fire dar nu conteasa are alta esplicatie pentru DAUNELE de pe tambur esclus SF-uri o dau cadou mulineta! Daca cineva vrea mulineta o trimit cu verificare nu am nimic de acuns .Este mulineta mea loata de noua de la domnul STRATONOV acum 7/8 ani cred si io sint singurul care i stie povestea.
Rezervata!!
-
- veteran
"Este mulineta mea loata de noua de la domnul STRATONOV acum 7/8 ani cred si io sint singurul care i stie povestea."
Certific ceea ce afirma Mitico ..si chiar asi vrea sa va spun pe scurt cum a decurs vinzarea acestei muliete si cu ce fel de om aveti de-a face...
Asadar:
Am vorbit la tel am stabilit pretul 550 $ adica vreo 2000 lei la vremea lui 2010 , imi trimite omul banii in cont si PAS...nu tu nume , nu tu adresa , nimic...
Dupa 4sau 5 zile il sun pe prietenul meu Vali Comaneci care ne cunostea pe amindoi sa il rog sa il sune pe om sa imi dea adresa sa ii trimit mulineta, ceea ce sa intimplat intr-un final....
Aceasta mulineta e una de colectie, de fapt aniversara e lasata la fel ca si acum 50 de ani de catre Daiwa si sa vindut in SUA ca piinea calda ...imi pare rau si acuma ca am fost nevoit sa o vind atunci.....dar pote am o sansa sa o recuperez daca nu se materializeaza rezervarea actuala...
Spor la vinzare si jos palaria pt oameni de genul Mitico.
Certific ceea ce afirma Mitico ..si chiar asi vrea sa va spun pe scurt cum a decurs vinzarea acestei muliete si cu ce fel de om aveti de-a face...
Asadar:
Am vorbit la tel am stabilit pretul 550 $ adica vreo 2000 lei la vremea lui 2010 , imi trimite omul banii in cont si PAS...nu tu nume , nu tu adresa , nimic...
Dupa 4sau 5 zile il sun pe prietenul meu Vali Comaneci care ne cunostea pe amindoi sa il rog sa il sune pe om sa imi dea adresa sa ii trimit mulineta, ceea ce sa intimplat intr-un final....
Aceasta mulineta e una de colectie, de fapt aniversara e lasata la fel ca si acum 50 de ani de catre Daiwa si sa vindut in SUA ca piinea calda ...imi pare rau si acuma ca am fost nevoit sa o vind atunci.....dar pote am o sansa sa o recuperez daca nu se materializeaza rezervarea actuala...
Spor la vinzare si jos palaria pt oameni de genul Mitico.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!