disponibile pt relocare urmatoarele:
winston passport #5 8'6'' 4pcs built, not bought, mandrina y parca de la forecast si maner pluta flor , cu husa textil si tub custom imbracat in piele intoarsa
actiune comunicata de producator med-fast, eu ii zic moderat.
blandutz, fain de uscate/ude pescuibil si cu 5 si cu 4, dupa preferinta.
lamiglas IM700 8'10'' 4 pcs cls 5 oficial , real 6-7-8, duce si 9, megafast , mega racheta bat de streamere cu pedigree, built , dar nu de mine , mandrina de spin , nu f aratos dar f potent . sincer nu l-as da , dar .... nah nu l-am mai pescuit de 2 ani . nu e recomandat incepatorilor , poate cauza traume :laugh: . genul de bat care cu curcubeu la kil juma se joaca, isi aprinde o tigara si il scuipa pe mal .
TFO TICr #6 9ft 4pcs , un bat curat de streamer, placut in cast , cu zeama pe cotor dar cu un varf prietenos. Husa original , tub neoriginal.
Daca nu se da IM700 mai am un alt bat de suflet ( am un singur suflet deci nu pot sta cu amandoua

Redington Vapen Black #6 9ft 4 pcs, cu binecunoscutul maner de vapen negru , bat curat de streamer, fast , duce 7 fluierand , batul preferat de avat si pastrav mare afara. Cumparat de nou , cu tub husa samd original . Se vinde doar daca nu pleaca IM700le ....
Vision Nite #3 6'6'' 4 pcs, cu tub, husa originale, mandrina pluta , criminal de usor , un bat de cls 3 curat , usor fast, superb de uscate . F putin pescuit ...
Si bineinteles the most infamous DH Bloke 13'6'' cls 8-9 , built not bought, impecabil , care dupa preferinta poate veni la pachet cu mulineta pflueger , running float , head float scandi custom SGS si unul sink facut pe masura lui . RACHETA !
In afara concursului un superb Berkley Pulse Evo de spin , heavy , 8ft, 2 pcs, cw 15-50g. impecabil , pescuit de cateva ori ....
PT preturi actualizate, poze , defecte, detalii samd pls contactati ma.
Daca se risca cineva la pachet intreg discutam