Vand barca gonflabila Metzeler Jolly M
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
ma ovidiule,ai dreptate cand spui ca este o barca excelenta,dar de cand naiba esti asa nabab de afirmi ca pretul este exagerat de mic?andrei-ovidiu scrie: din cate stiu barca este excelenta, surpirnde totusi pretul exagerat de mic...asta este...fiecare vinde ce vrea la ce pret vrea!

http://www.boatshop24.com/web/en/werfte ... 333085.htm
asta e o barca mult mai buna ca cealalta,fiindca are podina solida si ranforsari pt motor si multe altele,iar pretul este sub 600euro.
poti sa vezi asa ceva pe Bradisor,e barca lui Dorel si pot spune ca la vechimea care o are si la cat de folosita este ,inca se pastreaza foarte bine.
iti faci sperante degeaba. din informatiile pe care le am pana acum, scapam de taxe, dar raman accizele. in plus s-ar putea sa avem accize la motoare, deci sa creasca pretul.adiwolf scrie:offff,mai e un pic si scapam noi de vama si taxe aiurea.
se pare insa ca acestea vor afecta doar barcile si motoarele de peste 25 cp. si uite cu bodu o sa ia iarasi praful de pe toba pentru ca yachturile de se vor inmatricula in continuare in cipru

Domnilor, imi pare rau. Eu nu frecventez acest forum si din pacate nu am fost anuntat pe mail (asa cum se intampla pe alte forumuri) ca am mesaje, caci v-as fi raspuns. Intradevar, domnul care a spus ca are un pret exagerat de mic (600 euro)are dreptate. Dansul a fost probabil singurul curios sa vada care este pretul de referintza (la nou= 1200 Euro) in diferite "surse" de afara la care orice dealer RO care "se respecta" ar pune pe langa toate taxele, un adaos care dubleaza cel putin acel pretz. Asa ca nu sariti la om, sariti la mine!
Daca mai intru pe acest forum in urmatorii j'de ani.