Ps : Am incercat sa incarc o poza cu cele 3 carti solicitate dar primesc un mesaj : Ne pare r?u, cota fi?ierelor ata?ate a fost atins?.
Caut aceste carti
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Caut aceste carti
Va salut stimati pescari prezenti pe acest forum . Numele meu este Virgil , sunt din Campina , Ph . Sunt pescar amator ( foarte
) , inclinat spre fly . Am ajuns aici pe forum in cautarea acestor carti : : ' Muste artificiale si scule pescaresti C.Rosetti Balanescu ' , 'Pescuitul cu musca artificiala ' , ' Pescuitul cu naluci ' - colectia vanatorului si pescarului sportiv ' . Am cautat prin librarii , anticariate si pe okazii.ro , fara rezultate . Daca cineva le are de vanzare , as fi bucuros sa le cumpar eu . Multumesc anticipat pentru un potential raspuns . Virgil
Ps : Am incercat sa incarc o poza cu cele 3 carti solicitate dar primesc un mesaj : Ne pare r?u, cota fi?ierelor ata?ate a fost atins?.
Re: Caut aceste carti
Ai mesaj privat cu ceva poze
@ fish4funn : Din pacate nu am voie sa trimit mesaje in privat . Multumesc pentru MP , acolo sunt niste carti foarte bune . Ultimile doua le am . Sunt interesat in continuare de cartile specificate in anuntul meu . Pe acelea le ai ? Virgil
virgil,cartile lui Victor Tarus le gasesti in magazine
@adrian99 Multumesc pentru raspuns . Da , le am . Caut aceel 3 carti . Sunt vechi , nu sunt de Victor Tarus .
https://www.okazii.ro/muste-artificiale ... a175723352
Aici este una dintre carti . La urmatoarele inca nu am gasit link separat . Inca nu am voie sa incarc poza , asa as arata ce vreau .
Aici este una dintre carti . La urmatoarele inca nu am gasit link separat . Inca nu am voie sa incarc poza , asa as arata ce vreau .
-
misulica70
- veteran

@ misulica70 Multumesc frumos , am invatat acum . Acestea sunt cartile pe care le vreau .