Lanseta de top Sportex Tiboron 2,70m-noua
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Lanseta de top Sportex Tiboron 2,70m-noua
Ultima bucata cea de 60g...
O lanseta deosebita,are 135g dar cu o foarte mare rezerva de putere
S-a vandut si tiboronul... fire intinse noului proprietar
Pentru mine acelasi vanzator serios. O mica abatere, nu mi-a spus ca l-a scos o data, din curiozitate la pescuit, decat dupa ce batul a ajuns la mine. Este adevarat nici eu nu am intrebat. Oricum, batul este super si chiar daca a fost scos la apa, este nou. Batul pare a fi o reusita tehnologica. Lucreaza minunat cu jig-uri dar este superb si la rotative si la voblere si la oscilante. Rezoneaza la orice atingere dar ingheata precum centura de siguranta atunci cand intepi. Superb. Senzatia creata de bat este cea a prelungirii bratului. In final l-am dotat cu exsence cm3000. Un cuplu minunat care transforma pescuitul intr-o adevarata placere, chiar si dupa cateva ore de lansari/recuperari. Multumesc.
In 1973 am primit o Fiwa (DDR) si un Supmatic, doar atunci am mai avut aceleasi trairi pescaresti fata de un cuplu lanseta/mulineta.
In 1973 am primit o Fiwa (DDR) si un Supmatic, doar atunci am mai avut aceleasi trairi pescaresti fata de un cuplu lanseta/mulineta.
Va multumesc inca odata domnule Zoltan si ma bucur nespus ca va place Sportexul. Va doresc sa va bucurati cat mai mult se el si sa va aduca rezultate bune.