Lanseta sportex carat spin 2,70m;60g-noua
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Lanseta sportex carat spin 2,70m;60g-noua
Da. Lasa un nr de telefon sau contacteaza-ma la 0787815056 ca sa-mi dai adresa si a stabili detaliile.
Multummesc pentru raspuns. Am trimis e-mail cu toate datele, inclusiv numar de telefon.. Daca nu l-ai primit da-mi, te rog, un semn.
Am primit adresa. Va sun maine.
Nu e bun nr de telefon pe care la-ti scris ,mai trebuie o cifra
Sunati-ma ca sa vorbim pentru ca nu mai trimit asa pe povesti,intrucat am intalnit aci pe rapitori si pescari fara caracter ,care nu a mai ridicat lanseta sportex absolut.Eu sunt vechi pe site ai ma consider om serios fara intentii rele,asa ca daca doriti lanseta ma sunati ,va dau nr de cont si va dau lanseta
Lanseta s-a vandut,a intrat in posesia unui domn deosebit...Sa se bucure de ea si sa-i aduca cat mai multe capturi...
Vanzatorul este foarte serios. Batul isi merita toti banii. Initial l-am dotat cu o symetre 3000 fl in speranta ca-l voi folosi cu jig-uri la salau, dupa care am schimbat cu un stradic cI4+ 4000FA ca in final sa cumpar un stradic CI4+ hangane 3000FA ce-i vine ca o manusa si-l folosesc la rotative, voblere, oscilante - echilibrat, fluid, etc. La jig-uri este un pic prea elastic. Ca sa ma repet la final, un bat minunat care si-a meritat banii si un vanzator de incredere. Multumesc.