Am un prieten care sta in Murighiol si vrea sa cumpere un termic in 4 timpi , putere 40-60 hp , doar Yamaha, Honda, Suzuki, eventual cica Johnson. Stare buna! In cazul in care cineva are asa ceva , va rog sa-l sunati direct pe Nicu - tel. 0767522473. Multumesc.
Cumpar motor termic 40-60 hp
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Cumpar motor termic 40-60 hp
Buna baietii !
Am un prieten care sta in Murighiol si vrea sa cumpere un termic in 4 timpi , putere 40-60 hp , doar Yamaha, Honda, Suzuki, eventual cica Johnson. Stare buna! In cazul in care cineva are asa ceva , va rog sa-l sunati direct pe Nicu - tel. 0767522473. Multumesc.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Re: Cumpar motor termic 40-60 hp
Poate totusi...
Sunt multe pe ProBarca care par ok. Am vazut Yamafha si Honda cu injectie (cele pe carburatie nu cred ca merita) si Suzuki.
Multumesc.Pe acolo tot studiaza omul.M-a rugat insa sa pun si aici un anunt ca poate se nimereste ceva.Stima.