lanseta lamiglass xmg50 poping blank ML
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
lanseta lamiglass xmg50 poping blank ML
vand sau schimb lanseta lamiglas xmg 50 ML cu una din doua bucati tot cam de aceasi lungime si putere ca acesta.lanseta este construita de cristian ene ,foarte frumos lucrata, are plaja de aruncare undeva 3,5-9GR+plastic,este un bat de finete de biban clean si merge si la salau pe ape nu mai adanci de 3m,are inele micro alconite si top fuji,mandrina este SKSS16,si este 1 piece,acesta este singurul motiv pentru care l-as da sau schimba.am pescuit cu lanseta foarte putin la clean si biban cam 10-15 partide de cand am luat-o.
-
- utilizator nou
Re: lanseta lamiglass xmg50 poping blank ML
atilla_spin scrie:vand sau schimb lanseta lamiglas xmg 50 ML cu una din doua bucati tot cam de aceasi lungime si putere ca acesta.lanseta este construita de cristian ene ,foarte frumos lucrata, are plaja de aruncare undeva 3,5-9GR+plastic,este un bat de finete de biban clean si merge si la salau pe ape nu mai adanci de 3m,are inele micro alconite si top fuji,mandrina este SKSS16,si este 1 piece,acesta este singurul motiv pentru care l-as da sau schimba.am pescuit cu lanseta foarte putin la clean si biban cam 10-15 partide de cand am luat-o.
valabil !!