lanseta ultralight
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- jurubita marian
- utilizator nou
Re: lanseta ultralight
din punctul meu de vedere e nr 1 daca eram in tara o luam eu pescuiesc ul mult noroc
Pescuiam cu st. croix avid si am cumparat basspro ca bat de rezerva. Cand am dat prima data cu el nu-mi venea sa cred, de atunci a ramas st.croix-ul in dulap ca lanseta de rezerva. Personal mi se pare mult mai mai pescuibil, mai soft, imi ofera alta senzatie cu microvoblere. Cel vechi care l-am folosit intens i-am schimbat inelele, mi se pareau prea bloncoase si prea grele. In schimb modelul acesta nou, are inele cu mult mai calitative. Mi-au cerut poze o groaza de pe forum, dar din pacate, nu se poate simti in poze cum lucreaza. Si este un bat de 50$.
Incep sa ma gandesc daca sa-l mai vand sau nu, deoarece vroiam modelul de 7'6" si nu stiu cum au gresit aia de la basspro ca au trimis 6'6", dar se pare ca se mai intampla si pe la ei. Daca eram acolo il schimbam fara probleme, dar de aici ma costa peste valoare lui.

-
- utilizator nou
Sunt interesat,trimite te rog poze pe corneaeugenia1@yahoo.com si eventual un nr.de telefon.
valabil
Salut!...daca nu te superi...tot sta degeaba St.Croix-ul..nu il vinzi??..Ma intereseaza!...Multumesc!
v-am trimis poze.
Salut, o iau eu, vb pe privat, multumesc.
S-a dat. Cumparatorul sa o stapaneasca sanatos si sa se bucure de ea.sorinB scrie:Salut, o iau eu, vb pe privat, multumesc.
Mersi frumos, numa' bine si sanatate!oni scrie: S-a dat. Cumparatorul sa o stapaneasca sanatos si sa se bucure de ea.