recomandare Bolognesa

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
watts
utilizator nou
utilizator nou

recomandare Bolognesa

Mesaj de watts » 09 Apr 2016, 17:49

Buna ziua,
Imi poate cineva recomanda o bolognesa la un pret bun (200 RON, fara mulineta).
Momentan am o bolo BFF Ice Classic de 4 m care si-a facut treaba, insa nu am avut capturi record cu ea, pesti pana intr-un KG, 1.5 kg max. si as vrea sa mai imi iau una da` nu sa cheltui o avere deoarece pe an fac max. 3-4 iesiri cand merg cu cortul, in rest merg la spinning :)
Pestii vizati sunt platica, carasul si eventual crapul.

Multumesc pentru ajutor

tery
utilizator constant
utilizator constant

Re: recomandare Bolognesa

Mesaj de tery » 09 Apr 2016, 19:20

Maver winner

WoundedLion
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de WoundedLion » 09 Apr 2016, 19:35

Pentru platica, caras, crap...de ce nu cauti mai bine un match? Este mult mai indicata pentru aceste specii de pesti, parerea mea. Si la bugetul mentionat de tine, poti gasi relativ usor. Bolognesa la 200 lei care sa fie si cat de cat calitate ok, mai greu.

watts
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de watts » 09 Apr 2016, 20:40

Am avut si bat de match si din pacate i-am rupt varful de doua ori :( ...ma gandeam la o bolo ca e si mai usoara ca si gramaj si mai ferita de eventuale lovituri avand in vedere ca se strange telescopic. Oricum multumesc frumos pentru sfat. Poate cine stie... :D

Dan64
junior
junior

Mesaj de Dan64 » 09 Apr 2016, 22:32

WoundedLion scrie:Pentru platica, caras, crap...de ce nu cauti mai bine un match? Este mult mai indicata pentru aceste specii de pesti, parerea mea. Si la bugetul mentionat de tine, poti gasi relativ usor. Bolognesa la 200 lei care sa fie si cat de cat calitate ok, mai greu.
Ai mare dreptate. Plus ca la pretul asta bolo nu sunt prea usoare si nici commode de pus pe suport. :respekt:

WoundedLion
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de WoundedLion » 10 Apr 2016, 07:44

watts scrie:Am avut si bat de match si din pacate i-am rupt varful de doua ori :( ...ma gandeam la o bolo ca e si mai usoara ca si gramaj si mai ferita de eventuale lovituri avand in vedere ca se strange telescopic. Oricum multumesc frumos pentru sfat. Poate cine stie... :D
Daca la 200 lei, gasesti bolognesa cu gramaj mai mic decat o lanseta match, sa-mi zici si mie, ca vreau si eu :)
Mai ferita de accidente la transport, fiind telescopica, da, aici sunt de acord. Dar sunt si lansete telematch la 3,9-4,2-4,5m care au avantajul ca au mai multe inele, care ajuta la un pescuit mai facil pe vreme ploioasa, firul nu se lipeste de blankul lansetei si nu te incurca la lanseuri, cum se poate intampla de altfel cu o bolognesa, folosind plute cu gramaj mic.
Sunt doar sfaturi, alegerea iti apartine in totalitate.

watts
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de watts » 10 Apr 2016, 09:50

In urma unor cautari am gasit asta http://www.totalfishing.ro/lanseta-bolo ... 31688.html ,care pare a fi dupa parerea mea un raport bun calitate/pret. Cred ca e ok si dpdv al gramajului. O are cineva, sau a avut-o?

Scrie răspuns