Kit de Pescuit cu Musca Artificiala - Kit Fly Fishing
Pretul de magazin al acestui combo este de 350RON.
Acum puteti achizitiona acest combo la numai 230RON.
email: liamoohay_ym@yahoo. com
mobil: 0726. 340. 213
Nu pierdeti aceasta ocazie! VEZI FOTO!
Kitul contine:
1. Lanseta de musca Cormoran FlyCor
2. Mulineta de musca FlyCor
3. Fir de musca RonThompsonEnergy
Descriere Kit Fly Fishing:
Lanseta de musca Cormoran FlyCor - Clasa: #5
- Lungime: 2. 64m
- Grafit modulat - Extrem de usoara
- Actiune: Medium Fast
- Mandrina: design elegant fiind imbracata in lemn natural de visin.
- Minerul: din pluta
- Blankul lansetei este mat
Veti putea pescui o zi intreaga cu aceasta lanseta fara a simti nici cel mai mic disconfort in incheietura mainii.
Blankul mat al lansetei este un avantaj deosebit si o conditie necesara la pescuit, mai ales la speciile sperioase cum sunt pastravul si cleanul.
Avantajul blankului mat vis-a-vis de blankurile lucioase este ca nu reflecta lumina, astfel nu se trimit flashuri inspre suprafata apei. Pestii nu se vor speria la miscarile lansetei.
Lanseta este pastrata in conditii excelente.
Cormoran FlyCor Clasa #5 este ideala pentru pescuitul in apele de ses si de munte.
Clasa #5 este o clasa versatila, fiind potrivita pentru multe specii de pesti rapitori: pastrav de riu, lipan, clean, biban, avat, chiar si pentru pastravul de lac de talie mai redusa, pina in 2-3kg.
Mulineta de musca FlyCor
- Clasa: #5/6
- Corp: din grafit
- Foarte usoara.
Mulineta se echilibreaza perfect cu varga clasa #5
Este o mulineta foarte usoara, simpla si eleganta cu un design placut.
Mecanismul frinei a cedat. Sistemul de frinare este extrem de simplu, fiind vorba de o lamela care preseaza peste un cui, care preseaza pe roata dintata a tamburului rotativ al mulinetei. Acea lamela a cedat. Inlocuirea lamelei este relativ usoara. Eu am pescuit astfel cu ea fara probleme.
DAR. . .
Rolul mulinetei la pescuitul cu echipament de FlyFishing este acela de suport pentru bobinarea firului de musca. Frinarea, in cazuri extreme, fiind in totalitate manuala.
Frina, la acest tip de mulineta nu se prea foloseste, frinarea efectuindu-se manual, prin simpla presare a tamburului mobil cu podul palmei stingi, daca tineti varga in mina dreapta. Talia pestilor la care se foloseste frinarea este de obicei peste 2-3 kg. Mult peste talia pestilor pescuiti la musca in apele de ses si de munte din tara noastra.
Fir de musca Ron Thompson Energy
- Tip Fir: DT (double tapered – dublu conic)
- Clasa: #5
- Culoare: galben
Firul de musca DT (dublu conic) este ideal pentru prezentarile de finete atit de necesare pescuitului cu musca artificiala.
Un alt avantaj al firului de musca DT este acela ca fiind dublu conic, adica subtiindu-se de la mijloc inspre extremitati este foarte economic, putind fi utilizat intotdeauna al II-lea capat al firului, care este ca si nou. Astfel dublindu-se timpul de uzura al firului de musca.
Firul este pescuit o singura data
Acest kit este potrivit atit pentru incepatori cit si pentru pescarii experimentati.
Va sugerez sa practicati “Catch and release!�
Pentru orice alte detalii, contactati-ma cu incredere.
Va multumesc!
Vind Kit Pescuit cu Musca Artificiala
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Nu are de ce sa ti-l stearga, daca te referi la pagina asta: http://www.rapitori.ro/anunturi_arata.php?id=1326 In partea de jos a imaginii este si o poza...lureman scrie:nu pot sa-ti dau linkul pt ca mi-l sterge adminu'andrei-ovidiu scrie:unde se pot vedea FOTO?
poza e pe alt site ok...zi.
iti trimit pe PM
sau
trimite email pe adresa asta cu subiectul kit fly fishing : liamoohay_ym@yahoo. com
mobilul meu este 0726. 340. 213
Cel putin asa cred!