Daiwa Tatula TYPE-R - tuning

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
Qnyx
megaboss
megaboss

Daiwa Tatula TYPE-R - tuning

Mesaj de Qnyx » 08 Mar 2016, 21:44

Avand in vedere ca momentan am alte prioritati sunt nevoit sa vand cateva "chestii" asa ca primul lucru este una bucata Daiwa Tatula Type-R.

Pentru cei care ma cunosc stiu obsesia paranoida pe care o am asupra calitatii produsului pe care il detin asa ca pot sa va asigur ca orice produs achizitionat de la mine va beneficia de cele mai inalte standarde estetice si tehnice.

Revenind la subiect, mulineta o am de 1 an, a prins ceva pesti la viata ei (adica este super norocoasa) si asa cum v-ati obisnuit este modificata la maxim. Detalii tehnice si modificari:

Imagine Daiwa Tatula Type-R 100HL - Left Handle

- raport de recuperare 6.4:1
- rulmenti CRBB (absolut toti rulmentii interni sunt inlocuiti)
- rulmenti tambur Hedgehog Kattobi AIR
- discuri de frana carbon - Carbontex
- rulmenti wormshaft
- cate 2 rulmenti la knob-uri
- sistemul TWS este inlocuit cu cel galben (comanda Japonia)
- mulineta a fost unsa doar cu unsoare sintetica IOS Factory Grease
- rulmentii tamburului au fost unsi doar cu acest tip de ulei: Alchemy OIL
- numar total de rulmenti: 13
- corp integral din aluminiu
- capace laterale din aluminiu (una din putinele mulinete care nu au capacele laterale din zaion, plastic, etc...)

Mulineta este foarte puternica: ca idee, am un prieten care pescuind la spinning si incercand de cateva ori sa pescuiasca cu baitcasting si folosind aceasta mulineta a spus ca senzatia pe care o ai tragand prin apa un vobler este similara cu incarcarea banala a firului de pe o rola pe tambur - adica pur si simplu forta de tractiune este incredibila. Greutatea minima a nalucilor care pot fi aruncate cu succes gratie modificarilor survenite, incepe de la 7 grame pana la 120 gr (aproximativ).

Tin sa precizez ca valoarea modificarilor pe care le are aceasta mulineta, are sau depaseste valoarea mulinetei in sine.

Daca din intamplare va aflati cumva la Sarulesti si doriti sa pescuiti / testati mulineta live, este suficient sa ma contactati sau sa vorbiti cu Stefan, administratorul lacului si acesta v-o va pune la dispozitie pentru intreaga partida de pescuit in mod gratuit.

Pretul este 1000 RON - nenegociabil si nu sunt interesat de nici un schimb. Puteti verifica cat costa standard aceasta mulineta, fara nici cea mai mica modificare: https://goo.gl/65D0td

Daca sunteti interesat, ma puteti contacta la adresa cosmin@infopescar.tv sau prin mesaj privat pe acest forum.

Qnyx
megaboss
megaboss

Re: Daiwa Tatula TYPE-R - tuning

Mesaj de Qnyx » 09 Mar 2016, 21:46

Anunt valabil !

Qnyx
megaboss
megaboss

Re: Daiwa Tatula TYPE-R - tuning

Mesaj de Qnyx » 10 Mar 2016, 20:12

Anunt valabil !