Vand Tict Sram TCR74, accidentat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Vand Tict Sram TCR74, accidentat
un bat foarte interesant pt finete, un fir subtire si o muli 2000 curat face echipa buna la vargatii maraiti si gramaje miiici. Fiind prea cioban probabilcrapmaniacul scrie:Pune niste poze.

sa intelegem ca doar "ciobanii"pescuiesc cu MegaBass...? 

Merge la fel de bine si cu 2500. Are priza scurta si se echilibreaza mai bine. Despre finete si gramaje mici... , acum dupa accident merge perfect cu 5,7g, ducand si 9 si la nevoie peste. Sensibilitatea e aceasi ca inainte, adica mare.sosoktm scrie:un bat foarte interesant pt finete, un fir subtire si o muli 2000 curat face echipa buna la vargatii maraiti si gramaje miiici. Fiind prea cioban probabilcrapmaniacul scrie:Pune niste poze., nu mi-a cazut in mana cum trebuie dar chiar e o scula aparte.
Din punctul meu de vedere, ca sa n-o lungesc, batul face mai multi bani.

"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
Nu recunosc nimic!:)adrian99 scrie:sa intelegem ca doar "ciobanii"pescuiesc cu MegaBass...?
Dar...nu am intalnit inca megabass sa nu imi placa;)
@boje...plecarea o vad potrivita de 2500 shimano/2000 daiwa. Sau, mai bine, 2000 shimano. E doar parerea mea insa. Joarda face banii 100%, cu un braid pervers de 10 livre e miere
anunt valabil pana duminica la pretul special de 500 lei. apoi se retrage de la vanzare.
Apropo de cu ce se potriveste: cu stella de 2500, fir de 8-10 lb si 3 gr plus guma de 7 cm se incarca si lanseaza de vis.
Intre timp i s-a ajustat profi butcap-ul si tronsoanele se afla la cam la aceeasi marime.
pt un pescuit light este belea.
Intre timp i s-a ajustat profi butcap-ul si tronsoanele se afla la cam la aceeasi marime.
pt un pescuit light este belea.
-
- utilizator nou
Ai mp si cine a repozitionat inelele ?