vand urmatoarele :
lanseta St Croix Avid SS 8'6'' 1/2-2oz custom . Acum vro 3 ani a suferit un accident si tronsonul cu manerul a fost reparat de Tavi Torescu , perfect functionala , a facut o treaba excelenta

mulineta Spro RedArc 10300 cu PP de 15 lb pe ea - 300 lei ( e luata Sh de pe forum de aci dar in stare f buna, e inlocuita manivela , eu n-am mai pescuit mare lucru cu ea si cu avidul in ultimul an ). are tambur de rezerva metalic si cutie .
lanseta St Croix Avid 1/8- 1/2 oz , 6'3'' , xfast , 1 pcs. Custom , facuta de mine cu micro si eva full grip , pescuita de 3 ori - 600 lei . F Ok de salau.
lanseta Rainshadow Rx7 1 pcs. 6'6'' , data pana in 5/16 , real e un 5-15 g cu varful destul de fin , f ok la salau si biban. facuta de mine cu micro si pluta( split) . A suferit si asta un accident si i-a cazut al doilea inel dupa top . In starea asta o dau cu 250 ( incl inelul ) , pt cine o vrea cu inelul rematisat 350 .
Mulineta Rioby Zauber de 1000 , luata noua de aci de pe forum , pescuita de cca 10 ori ( a scos doi pastravani si vro doi strapi ), un tambur metalic - 300 lei . mai are ceva pp 10 lb pe ea . cu cutie si ce mai e pe acolo
un tambur te plastic cu pp ( cred.. ?) de 4 lb si inca un tambur metalic de pe ecusima la 100 lei amandoua
o ecusima uzata , 30 lei fara tamburi , pt piese.
geanta Atack spinning ( cca 30x30x65 cm) folosita , are un fermoar care face figuri pe lateral - 50 lei .
set rotative mari :
-bluefox super vibrax size 6 silver
-mepps comet size 5 - bronze - cu puncte rosii
- mepps aglia size 5 - bronze
-mepps comet size 5 - silver - cu puncte rosii
- mepps aglia size 5 copper
- mepps xd size 3 bronze
-bluefox super vibrax size 5 - bronze
-bluefox super vibrax size 4 - silver
-bluefox super vibrax size 4 - bronze
-un kastmaster noname de vro 10-12 g
80 lei inclusiv o cutie de plastic in care le am .
revin cu ceva grmada de jiguri , gume si cutii mai tarziu.
Poze pe mail doritorilor.
Cine cumpara la gramada , mai discutam la pret.