Bete crap, colectie
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Bete crap, colectie
Pentru cei care mai cocheteaza si cu pescuitul la crap....4 bete unicat, 3,6m, custom Pol Yong, betele lui Tim Pasley cu numele lui scris pe ele. Inele Fuji, manar pluta. Bonus husa Daiwa Infiniti.
Pret 700e.
Pret 700e.
Re: Bete crap, colectie
Vin cu o completare, betele nu sunt noi, din contra sunt vechi, de pe vremea cand Tim Paisley era campion mondial la pescuit crap si sunt betele cu care a participat in concursuri. Blankurile sunt Harrison Ballista cu TC 3,1/3lb.
- crapmaniacul
- veteran

Betele au facut istorie, made in UK, facute in autoclava ... ptr cunoscatori si pretentiosi ... la jumatate de pret , ... prajitura !nobody_01 scrie:Vin cu o completare, betele nu sunt noi, din contra sunt vechi, de pe vremea cand Tim Paisley era campion mondial la pescuit crap si sunt betele cu care a participat in concursuri. Blankurile sunt Harrison Ballista cu TC 3,1/3lb.
pune anuntul si pe carponline....am vazut ca s-au cautat la un momentdat
Brad Radulescu
Administrator Lacul Varlaam
Multumesc pentru sfat....Am sa incerc!zane21 scrie:pune anuntul si pe carponline....am vazut ca s-au cautat la un momentdat
-
Vasilescu Mihai
- utilizator nou

Pune niste poze cu ele...
Cu mare placere dar nu stiu sa atasez poze aici...pentru cei cu adevarat interesati pot trimite pe e-mail.Vasilescu Mihai scrie:Pune niste poze cu ele...
-
Vasilescu Mihai
- utilizator nou

Rezervate
Daca ai timp trimite-mi si mie cateva poze....
bradutr@yahoo.com
bradutr@yahoo.com
Brad Radulescu