cumpar lanseta clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
cumpar lanseta clean
200lei max, de preferabil din Bucuresti.
Re: cumpar lanseta clean
Salut.
Am eu o lanseta care am cumparato de la Totalfishing si am folosito foarte putin, practic este ca noua.
Lanseta Okuma Lure Mania Spin 1.85m 3-12gr
Se vinde impreuna cu husa originala.
Pret 85lei sau o schimb cu voblere pentru clean.
Am eu o lanseta care am cumparato de la Totalfishing si am folosito foarte putin, practic este ca noua.
Lanseta Okuma Lure Mania Spin 1.85m 3-12gr
Se vinde impreuna cu husa originala.
Pret 85lei sau o schimb cu voblere pentru clean.
-
- veteran
Incearca la Arrow , au o lanseta Daiwa Presso UL perfecta pt pescuitul cleanului...zigi2611 scrie:200lei max, de preferabil din Bucuresti.
Costa 260 lei , noua cu garantie...asa imi aduc aminte.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
salut zigi,
am lanseta asta, Spro Premium Spin 15, 2.10m, 7-15gr. cumparata acum doi ani de la targ, folosita de doua ori, asa de proba.
o poti vedea in Bucuresti, daca te intereseaza. mai am pereche la ea o mulineta tica spin focus cu tambur de 1000.
lanseta plus mulineta - 250 lei. (un tambur echipat cu textil daiwa de 8 lb, un tambur echipat cu mono Trabucco clear de 0,16)
sta in debara, nu merg la clean, biban iar pastravul este la munte. si lanseta si mulineta sunt practic noi, te vei convinge daca le vezi.
am lanseta asta, Spro Premium Spin 15, 2.10m, 7-15gr. cumparata acum doi ani de la targ, folosita de doua ori, asa de proba.
o poti vedea in Bucuresti, daca te intereseaza. mai am pereche la ea o mulineta tica spin focus cu tambur de 1000.
lanseta plus mulineta - 250 lei. (un tambur echipat cu textil daiwa de 8 lb, un tambur echipat cu mono Trabucco clear de 0,16)
sta in debara, nu merg la clean, biban iar pastravul este la munte. si lanseta si mulineta sunt practic noi, te vei convinge daca le vezi.
Nici nu ofertez.
Deja piata a ajuns in degringolada, preturile sunt mult prea mici si nu e bine deloc.
Foarte trist
Deja piata a ajuns in degringolada, preturile sunt mult prea mici si nu e bine deloc.
Foarte trist

@ TheFly vrei sa fii mai explicit?
@ vali stratonov cred ca asta o sa si fac ...
@ vali stratonov cred ca asta o sa si fac ...