Cumpar Barca Pneumatica
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: Cumpar Barca Pneumatica
Daca e din 2011 si e in stare perfecta, inseamna ca nu a fost pescuita. Si cel mai probabil, va avea defecte cauzate de invechire si depozitare improprie. O barca cu 2-3 petice nu e o barca defecta, ci o barca functionala, care a fost folosita. accidente se intampla (jiguri cazute, ancore sarite din gura pestelui, etc..) Depinde de buget.
Da...intr'un fel asa este...cand am scris ca poate fi si din 2011 mam gandit la o barca pescuita putin....unu cu petice am...Aveti ceva de vanzare?Razvan Vintilescu scrie:Daca e din 2011 si e in stare perfecta, inseamna ca nu a fost pescuita. Si cel mai probabil, va avea defecte cauzate de invechire si depozitare improprie. O barca cu 2-3 petice nu e o barca defecta, ci o barca functionala, care a fost folosita. accidente se intampla (jiguri cazute, ancore sarite din gura pestelui, etc..) Depinde de buget.
-
- junior
da. http://www.rapitori.ro/forum/vand-barca ... 37792.html
pe de alta parte, am un amic care a cumparat o barca sh fara petice si in doua luni i s-a dezlipit toata....
asta a mea are peticele de la proprietarul anterior, care iesea la salau cu ea.... eu n-am avut nicio problema cu peticele.... Daca va intereseaza subiectul, va rog sa imi lasati mesaj. Pot aranja si pt transport la dej...
pe de alta parte, am un amic care a cumparat o barca sh fara petice si in doua luni i s-a dezlipit toata....
asta a mea are peticele de la proprietarul anterior, care iesea la salau cu ea.... eu n-am avut nicio problema cu peticele.... Daca va intereseaza subiectul, va rog sa imi lasati mesaj. Pot aranja si pt transport la dej...