Cumpar Barca Pneumatica

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Razvan Vintilescu
junior
junior

Re: Cumpar Barca Pneumatica

Mesaj de Razvan Vintilescu » 07 Sep 2015, 07:37

Daca e din 2011 si e in stare perfecta, inseamna ca nu a fost pescuita. Si cel mai probabil, va avea defecte cauzate de invechire si depozitare improprie. O barca cu 2-3 petice nu e o barca defecta, ci o barca functionala, care a fost folosita. accidente se intampla (jiguri cazute, ancore sarite din gura pestelui, etc..) Depinde de buget.

allin86
junior
junior

Mesaj de allin86 » 07 Sep 2015, 09:02

Razvan Vintilescu scrie:Daca e din 2011 si e in stare perfecta, inseamna ca nu a fost pescuita. Si cel mai probabil, va avea defecte cauzate de invechire si depozitare improprie. O barca cu 2-3 petice nu e o barca defecta, ci o barca functionala, care a fost folosita. accidente se intampla (jiguri cazute, ancore sarite din gura pestelui, etc..) Depinde de buget.
Da...intr'un fel asa este...cand am scris ca poate fi si din 2011 mam gandit la o barca pescuita putin....unu cu petice am...Aveti ceva de vanzare?

Razvan Vintilescu
junior
junior

Mesaj de Razvan Vintilescu » 07 Sep 2015, 09:22

da. http://www.rapitori.ro/forum/vand-barca ... 37792.html

pe de alta parte, am un amic care a cumparat o barca sh fara petice si in doua luni i s-a dezlipit toata....
asta a mea are peticele de la proprietarul anterior, care iesea la salau cu ea.... eu n-am avut nicio problema cu peticele.... Daca va intereseaza subiectul, va rog sa imi lasati mesaj. Pot aranja si pt transport la dej...

Scrie răspuns