Salutare!
Pai in primul rand trebuie sa te dezamagesc: bugetul asta e pentru vreun an

. Cand o sa incepi sa peacuiesti consistent ai sa vezi cati bani se toaca pe consumabile gen naluci (in special gume).
Mie mi-e frica sa fac un calcul cat am in cutie in conditiile in care in fiecaee primavara si toamna o mai restructurez.
O sa iti trebuiasca probabil minim 3 seturi de bete si mulinete dat fiind speciile vizate care nu prea au tangenta una cu celelalte nici ca stil si nici ca mediu de viata.
Pentru partea cu avatul, cleanul si pastravul cred ca te pot ajuta. Am pus recent la vanzare un set de 32 de voblere dedicate in special cleanului si pastravului (gasesti anuntul aici pe site). Pretul pachetului e 300 lei (adica sub 10 lei/vobler) im conditiile in care contine 10 salmo hornet care in comert sunt sunt intre 23 si 26 lei bucata, cateva strike pro si dorado care sunt cam 20-22 lei bucata in magazin.
Am de asemenea pentru stilul de pescuit ultra light o lanseta cormoran black bull putere 1-12g de 2,10 m si o mulineta abu garcia cardinal 100U cu care se echilibreaza foarte bine. Combo-ul acesta il poti folosi ata in pescuit de pe mal cat si din barca la clean si pastrav. Este sh insa in stare foarte buna.
Pretul pentru combo e 200 lei.
Daca esti interesat iti pot trimite si poze cu ele.
Cu livrarea o sa fie mai complicat ca plec in concediu 2 saptamani. Voblerele le-as putea lua sa ti le trimit prin posta, insa penteu lanseta e bine sa apelam la un curier ca sa ajunga intreaga.
Daca ai intrebari sau doresti date suplimentare, imi poti da si un telefon: 0726103100.
Fir intins!