Dragon X-Treme

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tito
veteran
veteran

Dragon X-Treme

Mesaj de tito » 13 Iul 2015, 10:06

Vand Dragon X-Treme 2,30m ,4-21gr, ex fast. O lanseta ce ofera mai mult decat pretul platit, foarte senzitiva, progresiva in drill (astfel rata pestilor pierduti este foarte mica). A fost cumparata la sfarsitul lunii aprilie si a fost folosita 4 partide (practic este noua), vine insotita de certificatul de garantie si husa din material textil. Nu posed tub de protectie si din acest motiv nu trimit in provincie. Motivul vanzarii, puterea insuficienta pentru apele in care pescuiesc , altfel nu m-as fi despartit de acest bat. Pret fix 550 ron, daca nu se vinde la acest pret se intoarce la colectie.

Poze la galerie
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=17640
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=17641
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=17642

tito
veteran
veteran

Re: Dragon X-Treme

Mesaj de tito » 14 Iul 2015, 11:23

O lanseta cu o greutate de 119gr, construita pe un blank Toray (japonez), avand componente de calitate (Fuji) inele KR si mandrina DPS ,lucrata impecabil.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 15 Iul 2015, 08:13

Inca 2 zile la vanzare dupa care se va retrage, e un alt bat pe care voi regreta daca il voi vinde La banii astia nu voi gasi ceva mai bun.

chef
veteran
veteran

Mesaj de chef » 15 Iul 2015, 09:52

:lol:
tito scrie:Inca 2 zile la vanzare dupa care se va retrage, e un alt bat pe care voi regreta daca il voi vinde La banii astia nu voi gasi ceva mai bun.
:lol: :lol: :lol: SUPER-RECLAMA!! Lucrezi in vanzari ? Shimburi? : https://www.flickr.com/photos/69247137@N02/ . Eu am vartianta de 2,7m fast. Exceptional bat=a luat o carca de salai de pe mal ...De ex. la Doripesco-Vadul Rosu,in 2,5h am luat 20kg. de salau....A2-a zi au pus aia interdictie pe 20m in locul ala....Tarani prosti. M-am postat la 1m de marginea interdictiei,am dat in aceeasi zona si am luat din nou...:respekt:
Roland Popcev
Fondator/owner al "OJPS-Bv. 2009"

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 15 Iul 2015, 10:17

Nu e reclama, e o constatare dupa ce am "pipait" alte bete mai scumpe. Asa cum am spus daca era macar pana in 28gr nu-mi doream altceva. Dar tu, esti proprietar de balta? Am fost si eu acum vreo trei ani pe baltile alea si in afara de un somotei de 3 kg nu am vazut culoarea altui peste...or fi bagat salau intre timp,sau poate confund eu balta. Stiu ca in stanga era o balta de concurs unde nu aveai voie sa pescuiesti,iar asta pe care am pescuit era plina de stationaristi.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 16 Iul 2015, 12:23

Anunt valabil , maine se va retrage de la vanzare.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 17 Iul 2015, 12:15

Se retrage de la vanzare. Am fost prin magazinele de profil si nu i-am gasit inlocuitor, pot spune ca batul asta nu are rival in categoria de pret sub 1000 ron.

chef
veteran
veteran

Mesaj de chef » 19 Iul 2015, 00:56

nu,nu sunt,am o organizatie de pescari sportivi....stiu ce bat e fiindca eu mi-am luat-cred,primul bat Team Dragon adus de cei de la xxx-la rugamintea mea,in tara,de 2,7m fast,7-28 de gr. Exceptional,din toate punctele de vedere. Fire intinse. iar la Doripesco nu mai merge,ca dai banii degeaba:i-au murit anul trecut toti rapitorii din balta aia,tone intregi,fiindca n-a mai facut dezinfectarea baltii de ani si ani,iar acum smecherul ia banii oamenilor degeaba! infectata cu purice de balta...ca sa vedeti ce "om" e ala....
Roland Popcev
Fondator/owner al "OJPS-Bv. 2009"

Scrie răspuns