Schimb spod Sert Dark Beauty 3.6m cu mulineta spinning
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Schimb spod Sert Dark Beauty 3.6m cu mulineta spinning
Asa cum spune anuntul shimb sau vand spod Sert Dark Beauty 3.6m cu mulineta spinning.
Re: Schimb spod Sert Dark Beauty 3.6m cu mulineta spinning
upmanolo75 scrie:Asa cum spune anuntul shimb sau vand spod Sert Dark Beauty 3.6m cu mulineta spinning.
valoarea lui de vanzare?
Roland Popcev
Fondator/owner al "OJPS-Bv. 2009"
Fondator/owner al "OJPS-Bv. 2009"
150 de roni fix.Transport gratuit la plata in cont .chef scrie:valoarea lui de vanzare?
In cazul unui schimb valoarea este de 150 roni si diferenta din partea mea daca produsul la schimb este mai valoros.
Mar interesa si o lanseta de salau dar pana in 10 grame cu actiune rapida si cu rezerva mare de putere pe talon cu diferenta din partea mea.

manolo75 scrie:150 de roni fix.Transport gratuit la plata in cont .chef scrie:valoarea lui de vanzare?
In cazul unui schimb valoarea este de 150 roni si diferenta din partea mea daca produsul la schimb este mai valoros.
Mar interesa si o lanseta de salau dar pana in 10 grame cu actiune rapida si cu rezerva mare de putere pe talon cu diferenta din partea mea.

manolo75 scrie:manolo75 scrie:150 de roni fix.Transport gratuit la plata in cont .chef scrie:valoarea lui de vanzare?
Se poate inchide. Multumesc de gazduire.