Mulinete Daiwa si costum Team Daiwa Deluxe
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Mulinete Daiwa si costum Team Daiwa Deluxe
Vand 2 mulinete,una buc.Team Daiwa TD 2508 si una buc Team Daiwa TD 3012 ,ambele cu tamburi de rezerva echipate cu fire Colmic feeder de la 0.16 la 0.22,mulinetele vin in husa dubla Team Daiwa Deluxe, in stare impecabilă.Pret pachet 200 euro negociabil. Costum termo Team Daiwa Deluxe din doua piese,salopetă si geacă,fabricat în UK pentru tarile nordice,impermeabilitate 20000 ,flotabil,sac de transport,impecabil,o singura curatare,topul celor de la Daiwa in materie de costume termo.Pret de achizitie 400 lire,pret de vanzare 200 de euro.Bonus o sapca Team Daiwa si o pereche de manusi de neopren Rapala noi. 0753.91.53.53 Alex
Re: Mulinete Daiwa si costum Team Daiwa Deluxe
Salut,
Am cautat costumul acesta dar nu l-am gasit , eram curios cum arata
Am cautat costumul acesta dar nu l-am gasit , eram curios cum arata

Am incercat sa-l caut si eu dar nu-l gasesc nici eu nicaieri,poate din cauza ca este facut numai pt piata englezeasca,am sa incerc sa fac niste poze desi stau tare rau cu timpul,eu l-am luat din Londra,mi l-a gasit si mi l-a luat un prieten de-al meu,am vb cu ei si nici nu au vrut sa-l trimita in Romania...din pacate eram mai slim pe vremea aia!

Una din mulinete,3012 s-a dat,celelalte produse valabile in continuare cu reducere de sarbatori...
0753.91.53.53

S-a dat si cealalta mulineta,a ramas costumul ,reducere doar de sarbatori la 700 ron...