A venit zilele trecute de la Cabela`s. Puteti vedea aici performantele comparative http://www.outdoorgearlab.com/Headlamp- ... re#compare
Pentru greutate si pret are cea mai mai buna luminozitate(intesitate calitate a spotului) v.s durata de luminare .
Am nevoie de un model perfect rezistent la apa asa ca o recomand celor care nu o folosesc cel mult pe ploaie usoara.
Are mai multe moduri de functionare: led de ultiam generatie pentu distanta (70m) ,2 leduri cu dispersie pentru distanta mica , stroboscopic si lumina rosie.
Pentru modul de liminare cu ledul de distanta are un mod inteligent de reglare cu variatie pentru intensitatea luminii.
Culoare Rosu
Absolut noua
Pret 175RON nediscutabil
Lanterna forntla Black Diamond Spot
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Re: Lanterna forntla Black Diamond Spot
Reducere valabila astazi la 150RON
-
- veteran
S-a vandut se poate inchide.
Buna ziua,
Imi puteti spune si mie va rog in cat timp va sosit comanda de la Cabelas.Am si eu o comanda care astept sa vina.Am comandat prin International Surface method.
Multumesc anticipat.
Ps: nu pot trimite mesaj privat, de aia am postat aici.
Imi puteti spune si mie va rog in cat timp va sosit comanda de la Cabelas.Am si eu o comanda care astept sa vina.Am comandat prin International Surface method.
Multumesc anticipat.
Ps: nu pot trimite mesaj privat, de aia am postat aici.
Maxim 3 saptamani trebuie sa o primesti
Multumesc frumos pentru raspuns.Ar fi excelent, pentru ca am dat comanda in 2, deci ar cam trebui sa ajunga pe sapt viitoare; drept urmare as putea weekendul urmator ca sunt si liber sa fac o iesire la un spinning daca o sa fie vremea acceptabila !