vanzare scule si accesorii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: vanzare scule si accesorii
Un vanzator NESERIOS!!!!
De ca spun asta?...azi dimineata l-am sunat si am cazut de acord sa cumpar husa...am dat adresa detalii. etc....acum SURPRIZA!!..
primesc un maill..(nici macar nu a avut curajul sa ma sune)..prin care ma anunta ca a vandut husa altcuiva care s-a deplasat personal la dansul si "scuze dar ma intelegi!"...Am inteles esti un om NESERIOS..cu care nu trebuie sa se incurce lumea de pe aici!!
De ca spun asta?...azi dimineata l-am sunat si am cazut de acord sa cumpar husa...am dat adresa detalii. etc....acum SURPRIZA!!..
primesc un maill..(nici macar nu a avut curajul sa ma sune)..prin care ma anunta ca a vandut husa altcuiva care s-a deplasat personal la dansul si "scuze dar ma intelegi!"...Am inteles esti un om NESERIOS..cu care nu trebuie sa se incurce lumea de pe aici!!
-
- utilizator nou
Am sa te rog sa te abtii. Mi-ai oferit 60 ron cu tot cu transport , omul a venit si mi-a luat mai multe obiecte (scaun crap, husa scaun, cort) si am dat-o si cu 80 ron.
Sper ca ai inteles.
Sper ca ai inteles.
nu am de ce sa ma abtin..si iata un exemplu ....am pus la vanzare 5 mulinete si am fost sunat de un baiat de pe alt forum din Cluj....am cazut de acord la pret...etc,,,..dupa doua ore m-a sunat un baiat din Bucuresti si a oferit cu 50ron mai mult!...nu am vrut sa le dau pentru ca vorbisem cu cel din Cluj si ne era frumos sa fac ceea ce ai facut tu pentru ca eu sunt o persoana cu CARACTER..ceea ce la tine nu se vede nici in acest comentariu!!!...Referitor la pretul dat de cel din Roman.....pai nu tu ai cerut mai NESERIOSULE....50 ron!????....eu am dat cat ai cerut!!....cum poti sa spui ca el a dat 80 ron daca tu cereai 50!???.....las-o balta!!...concluzia mea.....esti CARCOTAS SI NESERIOS\\\\\!!!

-
- utilizator nou
Rotativele VANDUTE
-
- utilizator nou
Combo spin - VANDUT !!
-
- utilizator nou
Combo baracuda - VANDUT