Cumpar lanseta + mulineta spinning!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar lanseta + mulineta spinning!
Cumpar Lanseta Ultra-Light spinning 1.8-2.4m si mulineta.
Tin sa precizez ca vreau sa pescuiesc la clean pe Cris.
Nu dispun de un buget prea mare!
Tin sa precizez ca vreau sa pescuiesc la clean pe Cris.
Nu dispun de un buget prea mare!
Re: Cumpar lanseta + mulineta spinning!
am un shimano compre 5,25 -17 ,25 210 cm 300lei neg 

multumesc, dar e peste bugetul meu...eduard32 scrie:am un shimano compre 5,25 -17 ,25 210 cm 300lei neg
shimano catana 2,40m,act 3-15g,impecabil,pret 120,0 ron.tel 0765085264,am si mulinete si le poti vedea in oradea.
am un spro premium de 2.10 si o mulineta tica spin focus 1000, cumparate pentru clean. practic au fost luate acum doi ani la tirg, de dragul shoping-ului. in timpul liber pe care il am merg la Dunare, la somn sau stiuca, iar echipamentul de mai sus nu prea se potriveste pe acolo. au fost folosite o singura data, pentru a vedea cum lucreaza. pret - 250 ron ambele. daca te intereseza da-mi mp.
Am o Shimano-Symetre de 750,perfecta pt. UL-ul ce ti-l doresti,ca si noua. Sunt deschis la negociere de bun-simt. Vezi poze pe: https://www.flickr.com/photos/69247137@N02/11754339724/ .Ai si bonusuri la ea,ca:fir,naluci,transport. Tel.: 0733011405 sau 0756236452.
TOT RESPECTUL !!!
Un prieten are o mulineta Shimano Catana 1000 FA cu tambur de rezerva folosita 2 sezoane dar care arata foarte bine, din pacate nu mai are cutia.
Pret: 70 lei. Daca te intereseaza, poze pe e-mail.
Pret: 70 lei. Daca te intereseaza, poze pe e-mail.
Am rezolvat!
Multumesc iuliant si gyrgy!
Se poate inchide.
Multumesc iuliant si gyrgy!
Se poate inchide.