Vand Abu Garcia C3 5501
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Vand Abu Garcia C3 5501
Vand Abu C3 5501, esta ca noua. Pret 250 lei. Poze la cerere.
Re: Vand Abu Garcia C3 5501
Mulineta a fost folosita doar de cateva ori, mai mult la lansat decat la scos pestele, cu exceptia a doi scobari. Eu zic ca merita investitia. Anul asta am decis sa merg mai mult pe somn, la stationar, si, in consecinta, imi iau ceva mai adecvat pentru acest job. Mulineta arata impecabil.
Anunt valabil si urgent!!!!! Deja au inceput sa ma bata gandurile de razgandeala 

La mulineta se adauga bonus si un bat Baracuda Jerk 45-80 gr folosit de doua ori. Am incercat dar nu ma prinde stilu
. Eventual schimb cu un echipament de feeder pentru rau, putere de aruncare in jurul a 100 de gr. Astept propuneri.

Se schimba preturile!!! 200 de lei multiplicatorul si 30 de lei lanseta de baitcast. Transportul prin posta se imparte la doi:)
SUPERR OFFERTAAAAAA!!!!! 200 de lei mulineta, lanseta bonus:)
200 de lei mulineta. Lanseta o scot de la bonus daca nu intereseaza pe nimeni. Nu-i la pachet. Eventual merg pe un schimb de bologneza, match sau feeder. Mulineta se prezinta super. Poze oricand la cerere. dati MP sau tel la 0745912989.
Eu zic ca e bun pretul
Unde mai gasiti un 5501 ca nou la asa bani? Deci haideti cu ofertele, dar usor, nu va inghesuiti 

Anuntul e valabil. Mulinelu are si toate cartuliile. Va rog sa va INGHESUITIIII!!!
Sper ca viitorul proprietar sa o foloseasca la adevarata ei valoare si capacitate. Cine vrea poze nu trebuie decat sa ceara