Roti transportoare barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: Roti transportoare barca
salutare. spre sa nu stric vanzarea dar chiar m-am uitat azi si am vazut azi niste roti asemanatoare ca dimensiuni dar cu "janta" metalica si rulment in mijloc la 25 ron/buc si profilul metalic se poate confectiona relativ usor. acum depinde de ingeniozitatea fiecaruia. inca o data cer scuze daca am facut reclama negativa 

-
- veteran
[quote="fane_mincinosu"]salutare. spre sa nu stric vanzarea dar chiar m-am uitat azi si am vazut azi niste roti asemanatoare ca dimensiuni dar cu "janta" metalica si rulment in mijloc la 25 ron/buc si profilul metalic se poate confectiona relativ usor. acu
m depinde de ingeniozitatea fiecaruia. inca o data cer scuze daca am facut reclama negativa
[/
Fi sigur ca nu mi-ai stricat deloc vanzarea, ba din contra.N-as vre sa fac alte comentarii,dar ti-as sugera sa le scri acelasi lucru si astora http://www.yacht-tng.ro/accesorii/Acces ... abile-6840 si altora care vand asa ceva .O sa-ti multumeasca si ei.
m depinde de ingeniozitatea fiecaruia. inca o data cer scuze daca am facut reclama negativa

Fi sigur ca nu mi-ai stricat deloc vanzarea, ba din contra.N-as vre sa fac alte comentarii,dar ti-as sugera sa le scri acelasi lucru si astora http://www.yacht-tng.ro/accesorii/Acces ... abile-6840 si altora care vand asa ceva .O sa-ti multumeasca si ei.
-
- veteran
Salut,in caz ca le mai vrei dupa ce probabil ai citit mai sus indicatiile geniale (putin spus) ale unui coleg binevoitor(NU TE LUA DUPA NICK_UL LUI)despre cum pot fi confectionate rotile,trebuie sa-ti spun ca NU fac rezervari.Primul venit-primul servit.Daca esti de acord depui frumos banutii in contul pe care ti-l voi trimite,iar apoi poti sa vi sa iei marfa cand doresti.adypop scrie:te-am sunat dar nu ai raspuns, asa ca iti spun aici. am avut o pereche de la timisoara si s-au stricat in primul sezon, adica s-au strimbat la o barca de 2,70 cu motor de 4 cai si au ruginit. am vazut ca si astea se pliaza. daca chiar sint din inox si sint rezistente le vreau eu. anteleg ca esti din bucuresti. eu ajung acolo peste 3 sau 4 saptamini. iti ofer 300 ron si le iau atunci. sa stii ca nu ma sucesc. da-mi bip ca ai numarul meu la apeluri ratate si te sun eu.
nu platesc banii an avans. am cumparat rotile anterioare de la magazin fara sa le vad si m-am ars. cind le vad atunci le platesc. ajung an bucuresti pe 3 sau 4 martie. daca le vinzi asta e. pretul ramane de 300 ron sa nu ma pomenesc ca le mai ai si dupa ce la vad ami ceri 350 ron
-
- veteran
Inca valabil anuntul.Un real castig pt pescarii posesori de barca(pneumatica sau fibra)cu motor.Se poate f.usor da barca la apa cu motorul montat,de o singura persoana.Eu am avut o pneumatica cu motor de 10cp si nu am avut niciodata probleme de genul acesta.
-
- veteran
Valabil.
-
- veteran
-
- veteran
nu am mai avut rabdare acum cind baltile s-au dezghetat sa te astept pina in martie. mi-am cumparat de la kolibri cu 600 lei si sint ce-mi trebuie, chiar daca nu sint din inox s-au alt fel de otel
-
- veteran
Valabil.