Shimano Aernos 2500
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Shimano Aernos 2500
Vand 2 bucati Shimano Aernos 2500, noi una cu cutie, alta fara cutie
pret 310 ron/ bucata
la plata in cont transportul este gratuit
pret 310 ron/ bucata
la plata in cont transportul este gratuit
Re: Shimano Aernos 2500
bad post
?dumi_id scrie:bad post
Se refera probabil la pret colegul, daca vrei sa scoti in evidenta pretu nu mai posta siteuri aiurea ca toata lumea are internet si la primul search pe google o sa vada ca e putin peste pretul tau ... Adica 340-350 ... Daca ceri 310 ai si garantie presupun, nu?
Mai explicit te rog sunt interesati unii.
Mai explicit te rog sunt interesati unii.
Pai nu am garantie, ca doar nu sunt magazin
, dar pot sa ofer garantie, daca se strica in 1 an de zile o schimb gratis.

Bravo daca tu oferi garantie, in ce consta garantia? ... Pretul real al mulinetei http://www.totalfishing.ro/mulineta-shi ... 19159.html
Eu zic sa ne oprim aici, se vede clar ca:
560,00RON
365,00RON
PRODUS INDISPONIBIL
Garantia consta in faptul ca o sa ii dau alta in schimb, este simplu.
560,00RON
365,00RON
PRODUS INDISPONIBIL

Garantia consta in faptul ca o sa ii dau alta in schimb, este simplu.
Adica tu vrei sa imi zici ca daca peste jumatate de an te suna cineva cu o mica problema la mulineta ,tu,ca un roman cumsecate ce esti ,o sa ii cumperi alta noua?
Omul cere cit vrea,pentru mulinete noi pretul e relativ ok.Ca si chestie,un zauber de 1000 costa 389 in magazin on-line iar pe forum se cere macar 400 de multe ori-si nu s-a urzicat nimeni
Iar cu garantiile in Romania..sa fim seriosi...daca ti se strica ceva,orice,in garantie si te duci la vinzator,in loc sa te rezolve se straduieste o ora sa-ti demonstreze ca esti un idiot care nu stie sa foloseasca scula respectiva conform specificatiilor si ca ai stricat-o si ai ghinion...
Iar cu garantiile in Romania..sa fim seriosi...daca ti se strica ceva,orice,in garantie si te duci la vinzator,in loc sa te rezolve se straduieste o ora sa-ti demonstreze ca esti un idiot care nu stie sa foloseasca scula respectiva conform specificatiilor si ca ai stricat-o si ai ghinion...