Vand lanseta Cormoran ULX 210
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Vand lanseta Cormoran ULX 210
E destul de simplu. Nu tine sa vanda neaparat mulineta. Vinde doar lanseta sau tot combo-ul. Doar mulineta nu o vinde fara lanseta
-
- utilizator nou
da-mi un nr de tel. sau suna-ma 0742424833
Da, cam asa au stat lucrurile.ANDREI RIGA scrie:E destul de simplu. Nu tine sa vanda neaparat mulineta. Vinde doar lanseta sau tot combo-ul. Doar mulineta nu o vinde fara lanseta
Vreau sa vand doar lanseta. Am adaugat si o mulineta doar pentru a atrage un cumparator mai rapid, dar nu a avut rezultat.
Lanseta o dau cu 300 Ron fix.
Mulineta o retrag de la vanzare.
Am primit multe oferte de genul ofer 600 pe combo. Ma scuzati, dar nu mai raspund la astfel de solicitari.
Pot fi contactat la 0740-196677, mess. kiske13 (va rog, fara add on)
(daca nu raspund inseamna ca sunt ocupat, va resun imediat ce ma eliberez)
Expedierea se face numai cu curierat (cu posta romana nu!!!) sau predare personala.
Utilizatorilor noi sau fara refeinte, solicit plata transportului in avans.
-
- utilizator constant
Rezultat a avut combo-ul. Dar nu s-a putut vorbi cu vanzatorul.
Eu nu aveam de gand sa ofer 600 pe combo. Eu vroiam sa vorbesc doua minute cu vanzatorul, sa vad daca merita cumparat de la el, si sa-i ofer 750 pe combo. Oferta mea este valabila si acum cu conditia ca mulineta si batul sa fie in satare buna.
Eu nu aveam de gand sa ofer 600 pe combo. Eu vroiam sa vorbesc doua minute cu vanzatorul, sa vad daca merita cumparat de la el, si sa-i ofer 750 pe combo. Oferta mea este valabila si acum cu conditia ca mulineta si batul sa fie in satare buna.
-
- utilizator constant
Ofer 750 cu transport inclus pe combo, cu conditia sa fie in stare buna atat mulineta cat si ULX-ul.
...dati-i un SMS...are marfa buna
Nu.Dan Gheorghe scrie:Ofer 750 cu transport inclus pe combo, cu conditia sa fie in stare buna atat mulineta cat si ULX-ul.
Multumesc frumos pentru oferta.
-
- utilizator constant
ULX-ul un bat foarte bun pentru clean. Il am si eu pe cel de 210 modelul vechi si este mai bun decat modelul nou, care este mai iefitin la achizitie si la fel de ,,ieftin,, la utilizare. De cand am cumparat ULX-ul nu mai am rateuri la clean, parca se sudeaza clenii de vobler.kiske13 scrie:Nu.Dan Gheorghe scrie:Ofer 750 cu transport inclus pe combo, cu conditia sa fie in stare buna atat mulineta cat si ULX-ul.
Multumesc frumos pentru oferta.
ULX 210 - 300 Ron (nu este negociabil!!!)
ULX 210 prima generatie in stare ireprosabila, valabila in continuare.