Shimano Antares 270 MH
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Shimano Antares 270 MH
Vand lanseta Shimano Antares 270 MH, 15-40g, cod SANTAX270MH.
Este in stare excelenta, s-a pescuit cu ea la maxim 5 partide de pescuit de catre fostul proprietar. Eu personal o am de 3 ani si nu am pescuit cu ea, fiind adeptul unui pescuit mai "light" . Practic nu am scos-o din husa si tubul de protectie ( decat pentru poze). Vine cu husa si tub de protectie originale.
Pret fix 450 lei. Nu sunt interesat de schimburi.
Este in stare excelenta, s-a pescuit cu ea la maxim 5 partide de pescuit de catre fostul proprietar. Eu personal o am de 3 ani si nu am pescuit cu ea, fiind adeptul unui pescuit mai "light" . Practic nu am scos-o din husa si tubul de protectie ( decat pentru poze). Vine cu husa si tub de protectie originale.
Pret fix 450 lei. Nu sunt interesat de schimburi.
-
- utilizator nou
Re: Shimano Antares 270 MH
Cateva poze:

-
- utilizator nou
Din pacate inca nu-mi este permis sa raspund pe privat, fiind inregistrat recent. Doar pot primi mesaje private.
Ti-am trimis pe e-mail pozele solicitate cu rezolutie mai buna.
Si ca sa-i raspund si lui Bogdan, care mi-a scris de asemenea pe privat:
Asa cum spuneam nu am pescuit cu aceasta lanseta dar sunt cateva zgarieturi care am incercat sa le scot in evidenta in poze, zgarieturi superficiale datorate proprietarului initial care, chiar daca nu a pescuit decat de cateva ori, probabil nu a avut prea mare grija de el. Din cate imi dau eu seama nu are defecte vizibile sau ascunse, cu atat mai putin jocuri in matisaje.
Daca vrei sa discutam in privat lasa-mi adresa de email pe privat si o sa-ti raspund.
Ti-am trimis pe e-mail pozele solicitate cu rezolutie mai buna.
Si ca sa-i raspund si lui Bogdan, care mi-a scris de asemenea pe privat:
Asa cum spuneam nu am pescuit cu aceasta lanseta dar sunt cateva zgarieturi care am incercat sa le scot in evidenta in poze, zgarieturi superficiale datorate proprietarului initial care, chiar daca nu a pescuit decat de cateva ori, probabil nu a avut prea mare grija de el. Din cate imi dau eu seama nu are defecte vizibile sau ascunse, cu atat mai putin jocuri in matisaje.
Daca vrei sa discutam in privat lasa-mi adresa de email pe privat si o sa-ti raspund.
Am trimis un mesaj pe E-mail.
Astept raspuns, multumesc
Astept raspuns, multumesc

spinning-addicted!
-
- utilizator nou
Rezervat lui Radzvan.
-
- utilizator nou
Lanseta a ajuns la radzvaan. Sa o stapaneasca sanatos!
Multumesc pentru gazduire. Se poate inchide.
Multumesc pentru gazduire. Se poate inchide.