CUMPAR SPIC SAU LANSETA BERKLEY LIGHTNING ROD 2,40M 10-30GR
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- hoinar7777
- junior
CUMPAR SPIC SAU LANSETA BERKLEY LIGHTNING ROD 2,40M 10-30GR
Cumpar virf sau spic, sau tronsonul subtire de la lanseta Berkley lightning rod 2,40 m actiune 10-30 gr., sau cumpar o asemenea lanseta completa dar la un pret convenabil de sh,deoarece am cumparat o asemenea lanseta de la Gipo,dar care avea un defect ascuns de fabricatie sau chiar era trosnita dar nu se vedea pentru ca buba era ascunsa de eticheta pe care eu nu am verificat-o,nu am dat-o jos si astfel am reusit sa cumpar o lanseta rupta,care are tipla pe cotor si pe mandrina de unde se poate vedea ca nici macar nu a fost pusa o mulineta pe ea.Eticheta are 18 cm lungime si acest viciu de fabricatie cred ca a fost ascuns sub ea.
La Gipo nu am cu cine sa ma inteleg chiar daca am bonul de cumparare,pentru ca asa dupa cum stiti ei sunt in lichidare,in faliment si nu acorda garantie,(dau doar tepe)
Eventual cumpar un alt spic care sa se potriveasca si pe care sa-i matisez inelele originale de Berkley, dar numai berkley nu o sa fie.
La Gipo nu am cu cine sa ma inteleg chiar daca am bonul de cumparare,pentru ca asa dupa cum stiti ei sunt in lichidare,in faliment si nu acorda garantie,(dau doar tepe)
Eventual cumpar un alt spic care sa se potriveasca si pe care sa-i matisez inelele originale de Berkley, dar numai berkley nu o sa fie.
- hoinar7777
- junior
Re: CUMPAR SPIC SAU LANSETA BERKLEY LIGHTNING ROD 2,40M 10-3
Am rugamintea sa ma sunati deoarece intru destul rar pe net
0732.771.471.
Multumesc
0732.771.471.
Multumesc
Colegu, daca este asa cum spui tu este viciu ascuns(are alte conditii de aplicare fata de garantie, plus ca mai au aceasta lanseta pe stocul fizic in magazin, deci nu e vorba de returnare de bani) si sunt obligati sa ti-o schimbe, chiar daca sunt in faliment...asta cu falimentul cred ca e o vrajeala pentru noi, sunt in faliment de vreo 2 ani si tot o sa mai falimenteze niste ani. Eu as suna ANPC de la ei din magazin sa vedem daca ti-o schimba sau nu 

- hoinar7777
- junior
Da culmea este ca inca mai au pe stoc acelasi produs cu acelasi cod,pret etc si eu le-am solicitat inlocuirea lansetei,nu restituirea banilor.
Mi-au dat nr.de telefon al lichidatorului o scirba de femeie care nici macar nu a ascultat ce aveam de spus si mi-a inchis pur si simplu telefonul.
Eu lucrez la nici 20 de metri de sediul A N P C.Cum imi fac putin timp le fac o vizita sa vad ce si cum, si ma duc si cu jalba in bat sa o depun si sa iau nr. de inregistrare.
AVIZ CUMPARATORILOR DE LA GIPO !
Mi-au dat nr.de telefon al lichidatorului o scirba de femeie care nici macar nu a ascultat ce aveam de spus si mi-a inchis pur si simplu telefonul.
Eu lucrez la nici 20 de metri de sediul A N P C.Cum imi fac putin timp le fac o vizita sa vad ce si cum, si ma duc si cu jalba in bat sa o depun si sa iau nr. de inregistrare.
AVIZ CUMPARATORILOR DE LA GIPO !
Sa ne tii si pe noi la curent, astia lichideaza magazinul de 4 ani, tot timpul numai superoferte(dupa parerea lor)...doar in perioada asta chiar am gasit niste produse bune la pret de chilipir. Asta cu falimentul cred ca e vrajeala.....du-te la ANPC, mai ales ca e aproape de tine si nu ai nimic de pierdut
- hoinar7777
- junior
Astazi am depus reclamatia insotita de toate cele la,Agentia Nationala pentru Protectia Consumatorului - Sedul Central, practic forul superior,un fel de minister de care apartine A.N.P.C.
Mi sa spus ca voi primi un raspuns prin Ianuarie,datorita zilelor libere de sarbatori,aglomeratie etc.Inteleg situatia.
Cum voi avea un raspuns va voi spune.
Mi sa spus ca voi primi un raspuns prin Ianuarie,datorita zilelor libere de sarbatori,aglomeratie etc.Inteleg situatia.
Cum voi avea un raspuns va voi spune.
M-am mai consultat cu cineva care mi-a confirmat faptul ca nu are nicio treaba falimentul cu speta ta. Nu se pune problema existentei unei unitati service care sa faca reparatii pt gipo,asta in cazul in care ar invoca faptul ca au reziliat contractele, deoarece au lanseta in stocul fizic din magazin si trebuie inlocuita. E un viciu ascuns a lucrului care e prezumat in primele 6 luni de la achizitie iar falimentul nu inlatura raspunderea persoanei juridice . BAFTA
- hoinar7777
- junior
Iti imaginezi ca de vreo 2-3 ani de cind au intrat in insolventa,si apoi in faliment nu au acordat garantie la nimeni ???
Mie mi sa intimplat sa fiu martor in magazin nu numai o data cind cumparatorii reclamau diferite probleme ce tineau de garantie si erau trimisi la plimbare,ca si pe mine dealtfel.
Sa vinzi cu anii produse la mii de oameni si sa nu ai nici un retur, nici o paguba ?
Posibil numai in Romania?
Parca nu suntem in U E.Astia coreleaza cu U E numai preturile,si legile care le convin.......in rest Doamne ajuta
Mie mi sa intimplat sa fiu martor in magazin nu numai o data cind cumparatorii reclamau diferite probleme ce tineau de garantie si erau trimisi la plimbare,ca si pe mine dealtfel.
Sa vinzi cu anii produse la mii de oameni si sa nu ai nici un retur, nici o paguba ?

Posibil numai in Romania?

Parca nu suntem in U E.Astia coreleaza cu U E numai preturile,si legile care le convin.......in rest Doamne ajuta