Il ai cumva de la userul "cosmin81"?nobody_01 scrie:Am uitat.....pretul in magazin 300lei....dar sunt disparute de anul trecut!
cumpar lanseta match
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
nicolae adrian
- utilizator constant

Re: cumpar lanseta match
Nu, am cumparat-o din magazin (total fishing) si n-am reusit sa o folosesc pana acum....nicolae adrian scrie:Il ai cumva de la userul "cosmin81"?nobody_01 scrie:Am uitat.....pretul in magazin 300lei....dar sunt disparute de anul trecut!
nu ma intereseaza Daiwa...iar batul Match Trabucco Supremacy nu-l gasesc in catalogul Trabucco...cam de cat timp il ai?
-
nicolae adrian
- utilizator constant

Eu l-am luat de pe infopescar in decembrie 2011. Fostul proprietar l-a folosit vreo 2-3 partide. Eu am iesit anul acesta cu el de vreo 7-8 ori. Este un model mai vechi care nu se mai fabrica. Uite aici o vanzare si comentariile de rigoare: http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... 08&start=0.georgatos scrie:nu ma intereseaza Daiwa...iar batul Match Trabucco Supremacy nu-l gasesc in catalogul Trabucco...cam de cat timp il ai?
Eu cer pe el 160 lei cu transportul inclus prin Posta Romana. Daca vrei prin curier pretul este 180 lei. Il trimit in tub PVC.
Stima si respect.
Mersi pentru oferta....am gasit insa la barinfishing un tubertuni prisma L care pare sa fie exact ce am eu nevoie....daca are cineva este binevenita o parere
am o lanseta SANGER MASTER EDITION 4,50 m act 8-30gr.folosita o partida de 2 ore.
lanseta a fost adusa din GERMANIA,are blankul subtire iar cotorul este slim asemanator lansetelor de crap.
daca te intereseaza-0723 959 756 COSTI.
cu respect.
lanseta a fost adusa din GERMANIA,are blankul subtire iar cotorul este slim asemanator lansetelor de crap.
daca te intereseaza-0723 959 756 COSTI.
cu respect.
-
ciocan marius
- utilizator nou

Re: lanseta sanger
mai este de actualitate vanzarea lansetei match SANGER? SI LA CE PRET....