FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: FEEDBACK la rubrica vanzare-cumparare

Bila alba pt Doru Voican 

-
- utilizator nou
Bila alba pentru Bogdan_spinner 

Salut,
sunt nou pe aici, incerc sa pun la vanzare o lanseta G LOOMIS si vad ca nu apare anuntul nicaieri, unde gresesc?
multam pt orice ajutor
sunt nou pe aici, incerc sa pun la vanzare o lanseta G LOOMIS si vad ca nu apare anuntul nicaieri, unde gresesc?

multam pt orice ajutor
tre sa ai nu stiu cate posturi ca sa poti incepe activitatea. Citeste regulamentul!
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

Bila alba pentru Alin zvic 

Am de oferit mai multe bile albe, anume:
titanum - SUPER DOMN, Super pachet, preturi bune, plus 3! bonusuri! Revin cu feedback pr cele doua bonusuri "de testat"!
Pif. - UN ALT SUPER DOMN, sper sa ma ierte ca fir-ar sa fie, tocmai in pachetul lui si in inca unul am uitat sa pun bonusul! Nu raman dator!
titanum - SUPER DOMN, Super pachet, preturi bune, plus 3! bonusuri! Revin cu feedback pr cele doua bonusuri "de testat"!
Pif. - UN ALT SUPER DOMN, sper sa ma ierte ca fir-ar sa fie, tocmai in pachetul lui si in inca unul am uitat sa pun bonusul! Nu raman dator!
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

terrybill ..nu e nici un bai ne impacam noi cumva
O bila mare, mare si alba pt tine

O bila mare, mare si alba pt tine

multam de raspuns, dar sa fiu daca gasesc vreun regulament in sensul asta. adica in afara de atentionarea că fara reclame, fara comert regulat mascat, fara pj, n-am dat de altceva...terrybill scrie:tre sa ai nu stiu cate posturi ca sa poti incepe activitatea. Citeste regulamentul!