se vinde una bucata shimano stradic 2500 FD
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
se vinde una bucata shimano stradic 2500 FD
Dupa cum spune si titlul se vinde una bucata shimano stradic 2500 FD , absolult completa: cutie originala ,tambur de rezerva ,bidonas cu ulei,saibe....Mulineta a fost achizitionata in 2012 , perfecta atat optic cat si tehnic. Pt. mai multe detalii 0765492879
Trimit poze pe E- email
Trimit poze pe E- email
Re: se vinde una bucata shimano stradic 2500 FD
pret 450 ron usor negociabilMarius VN scrie:Dupa cum spune si titlul se vinde una bucata shimano stradic 2500 FD , absolult completa: cutie originala ,tambur de rezerva ,bidonas cu ulei,saibe....Mulineta a fost achizitionata in 2012 , perfecta atat optic cat si tehnic. Pt. mai multe detalii 0765492879
Trimit poze pe E- email
up negociabil
Oferta pret nou 400 ron !!!
susMarius VN scrie:sus
Nu pot raspunde la mesajele private primite de catre cei interesati pentru ca sunt utilizator nou si politica site-ului este ca nu da voie utilizatorilor noi sa scrie mesaje private,asa ca va rog pe cei interesati sa ma contactati telefonic sau pe mail pentru a discuta,nu fac schimburi plus diferenta sau altceva pentru mulineta care am scos-o la vanzare..vreau bani-400 LEI negociabil.
Credeti-ma ca este o ocazie buna,mulineta este impecabila ca noua,dar eu nefiind pescar de spining nu o folosesc,repet!
Credeti-ma ca este o ocazie buna,mulineta este impecabila ca noua,dar eu nefiind pescar de spining nu o folosesc,repet!
- bau.bau
- utilizator constant

salut. daca nu ai dat un semn mi-am reorientat banii catre un cort.
vanzare buna!
vanzare buna!
elev pescar
Ultimul pret 380 RON !!!Atentie mulineta este ca si noua..pe verificate!!