VIND VOBLERE SI LINGURI PT CLEAN
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: VIND VOBLERE SI LINGURI PT CLEAN
Cum se numeste voblerul din poza 3 de e deasupra la cozma ?
In poza 3 sint 3 voblere cozma.Daca te referi la cozma din stinga-jos,deasupra lui este un Strike Pro
Luate pe coloane ,voblerele sint de la
-poza 1:jaxon,salmo,strike pro,tubertini,maver,cozma,dorado,maver,strike pro,energo
-poza 2:jaxon,salmo,tubertini,strike pro,energo,salmo,cozma,cozma,kenart,strike pro
-poza 3:energo,energo,strike pro,strike pro,cozma,energo,capture,salmo,cozma,cozma
Ce e interesant ca nu vad interes pt linguri.Sa cumperi de exemplu un Panter Martin la 5 lei...Daca pescuiti la clean si nu aveti un Panther Martin sau un DAM Effzet argintiu cu dungi rosii e grav.Merita sa va luati macar cite una din comert
-poza 1:jaxon,salmo,strike pro,tubertini,maver,cozma,dorado,maver,strike pro,energo
-poza 2:jaxon,salmo,tubertini,strike pro,energo,salmo,cozma,cozma,kenart,strike pro
-poza 3:energo,energo,strike pro,strike pro,cozma,energo,capture,salmo,cozma,cozma
Ce e interesant ca nu vad interes pt linguri.Sa cumperi de exemplu un Panter Martin la 5 lei...Daca pescuiti la clean si nu aveti un Panther Martin sau un DAM Effzet argintiu cu dungi rosii e grav.Merita sa va luati macar cite una din comert
- MARIUS POPA
- veteran
Pentru ca ai pus conditia ca 5 lei, la tot pachetul, unele din ele nu-si fac treaba....si poate de aceea!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Marius,remarca ta e circotasa.Am pus la vinzare linguri si voblere ultra cunoscute si folosite (si eficiente).Le vind cu 5 lei lingura si cu 10 voblerul ca sa va convina voua pretul.Le vind pachet ca sa-mi convina mie suma.Trimit coletele prin curier pt ca sint destule probleme cu Posta Romana,iar curierul il platesc eu
Despre faptul ca nu-si fac treaba...eu nu cred in voblerul ultra prinzator in orice conditii.Un vobler (sau lingura) cu care azi prind s-ar putea sa dau rateu dupa o saptamina,o luna,etc ,pe aceeasi apa.Mi s-a intimplat sa gasesc pestii mofturosi si sa nu le placa in ziua aia decit musca artificiala sau voblere extrem de mici.De multe ori voblerele mici sint ignorate si sint atacate cele mari(mai ales dupa prohibitie,cind se mai dau lupte teritoriale)..Si exemplele pot continua.Fiecare artificiala exceleaza la LOCUL si MOMENTUL potrivit ei
Despre faptul ca nu-si fac treaba...eu nu cred in voblerul ultra prinzator in orice conditii.Un vobler (sau lingura) cu care azi prind s-ar putea sa dau rateu dupa o saptamina,o luna,etc ,pe aceeasi apa.Mi s-a intimplat sa gasesc pestii mofturosi si sa nu le placa in ziua aia decit musca artificiala sau voblere extrem de mici.De multe ori voblerele mici sint ignorate si sint atacate cele mari(mai ales dupa prohibitie,cind se mai dau lupte teritoriale)..Si exemplele pot continua.Fiecare artificiala exceleaza la LOCUL si MOMENTUL potrivit ei
...si tot despre pret...sint voblere ieftine (ca cele de la Energo) care,in ziua lor,fac ravagii,surclasind toate Salmo-urile si Rapalele,numai pentru ca la momentul ala au culoarea,dimensiunea,bataia preferate de pesti.Nici unul din voblerele si linguritele mele nu au stat degeaba in cutie,indiferent cit de bine sau rau arata.Sint modele ultra cunoscute,pe care vi le recomand,de oriunde le-ati achizitiona
- MARIUS POPA
- veteran
Nu e carcotasa si inchei!
Unele dintre rotative , vb. din experienta nu din cai verzi pe pereti
, nu merita nici 5 lei!
Dar asta e remarca mea, altii au alta poate!
Scuze de off topic, succes!
Unele dintre rotative , vb. din experienta nu din cai verzi pe pereti

Dar asta e remarca mea, altii au alta poate!
Scuze de off topic, succes!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
..poate lingurile sint mai greu de identificat
Poza 1 cu linguri,pe coloane:apex,dam,vibrax,vibrax,dam,berti,panther martin,panther m,apex,dam
Poza 2:mepps,dam,jaxon,mepps,mepps,mepps,dam,panther m,panther m,dam
Poza 3:berti,mepps,panther m,vibrax,panther m,vibrax,dam,mepps,panther m,berti
Poza 4:dam,mepps,dam,panther m,panther m,mepps,mepps,panther m,panther m,apex
De noi,DAM se vind cu 9+(adica incepind cu 9 lei),vibrax la fel,panther martin cu vreo 13,mepps cu 6+.Marcile nu cred ca mai au nevoie de prezentare.Sint modele consacrate si ,zic eu,de succes.
Cindva am avut si eu niste Rapala,dar nu prea am fost multumit de rezultate.Asta nu inseamna neaparat ca nu sint bune ci ca n-am stiut sa le folosesc.Repet,orice momeala de calitate isi face treaba folosita cind si cum trebuie.Sint zile in care prinzi bine numai cu momeli de calitate(majoritatea) si sint zile in care faci ravagii cu bulsituri.Marcile cunoscute,de aia sint cunoscute pt ca au produse care isi fac treaba,adica prind peste.O rotativa ,de exemplu,trebuie sa lucreze imediat si la cea mai usoara tractiune,de aici rezulta si calitatea ei ,in mare parte.Panther Martin(alt exemplu) lucreaza foarte bine in curenti puternici si turbulente,acolo unde alte rotative o dau in bara.
...si pescuiesc la spining de vreo 25 de ani...
Poza 1 cu linguri,pe coloane:apex,dam,vibrax,vibrax,dam,berti,panther martin,panther m,apex,dam
Poza 2:mepps,dam,jaxon,mepps,mepps,mepps,dam,panther m,panther m,dam
Poza 3:berti,mepps,panther m,vibrax,panther m,vibrax,dam,mepps,panther m,berti
Poza 4:dam,mepps,dam,panther m,panther m,mepps,mepps,panther m,panther m,apex
De noi,DAM se vind cu 9+(adica incepind cu 9 lei),vibrax la fel,panther martin cu vreo 13,mepps cu 6+.Marcile nu cred ca mai au nevoie de prezentare.Sint modele consacrate si ,zic eu,de succes.
Cindva am avut si eu niste Rapala,dar nu prea am fost multumit de rezultate.Asta nu inseamna neaparat ca nu sint bune ci ca n-am stiut sa le folosesc.Repet,orice momeala de calitate isi face treaba folosita cind si cum trebuie.Sint zile in care prinzi bine numai cu momeli de calitate(majoritatea) si sint zile in care faci ravagii cu bulsituri.Marcile cunoscute,de aia sint cunoscute pt ca au produse care isi fac treaba,adica prind peste.O rotativa ,de exemplu,trebuie sa lucreze imediat si la cea mai usoara tractiune,de aici rezulta si calitatea ei ,in mare parte.Panther Martin(alt exemplu) lucreaza foarte bine in curenti puternici si turbulente,acolo unde alte rotative o dau in bara.
...si pescuiesc la spining de vreo 25 de ani...
...mai astept sugestii.S-ar putea remixa pachetele cu modificarile de pret de rigoare(totusi pachetul sa fie macar 150 de lei)Totul e negociabil...