Penn battle 3000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Penn battle 3000
Mulinetele sunt aduse din America si sunt noi. Fiecare mulineta are tambur de rezerva. Corpul este metalic si rotorul de asemenea, tamburii au niste garnituri pt. impiedicarea invartirii firului textil iar mulineta are 6+1 rulmenti.
Se preteaza la un pescuit heavy pe rauri mari sau pe lacuri daca se vizeaza pesti mari, in principiu somn.
Greutate: 331gr
Raport de recuperare: 6,2-1
Capacitate fir mono: 0,25mm-229m; 0,28-155m;0,31-128m.
Pret per bucata: 530lei
tel: 0726315788 , pt alte intrebari mesaj privat sau in topic.
Se preteaza la un pescuit heavy pe rauri mari sau pe lacuri daca se vizeaza pesti mari, in principiu somn.
Greutate: 331gr
Raport de recuperare: 6,2-1
Capacitate fir mono: 0,25mm-229m; 0,28-155m;0,31-128m.
Pret per bucata: 530lei
tel: 0726315788 , pt alte intrebari mesaj privat sau in topic.
Re: Penn battle 3000
Poze cu mulineta in cazul in care nu o cunoasteti.
- Fişiere ataşate
-
- 017.JPG (29.29 KiB) Vizualizat de 1650 ori
-
- 016.JPG (29.91 KiB) Vizualizat de 1650 ori
500 lei, ultimul pret.
Un clip in care se vede pt ce a fost conceputa mulineta. Si sunt zeci de astfel de filme despre mulineta asta.
http://www.youtube.com/watch?v=VGXaejJ_uBc
http://www.youtube.com/watch?v=VGXaejJ_uBc
Am gresit putin in prezentare si revin cu o specificatie, sunt 3 bucati de vanzare. Fiecare are tambur de rezerva.
Nu doreste nimeni o mulineta foarte buna la un pret asa convenabil?
Chiar toti v-ati blocat la daiwa si shimano?
Penn battle e este o mulineta care se bate de la egal la egal cu mulinete mult mai scumpe de la firmele de mai sus, in primul rand ca are angrenajul din bronz si otel( roata dintata si axul melcat) si in al doilea rand ca e metalica toata mulineta exceptand manerul manivelei si niste mici ornamente care nu au legatura cu mulineta si au rol doar estetic.
Mulineta a costat exact 500lei, asta insemnand pretul mulinetei + tamburul de rezerva + transportul din america si la noi vama si tva-ul platite la posta. Nu este vorba de nicio afacere iar daca cineva vrea detalii mai amanuntite ma poate suna si ii explic cum si cat am platit la toata afacerea pe bucati. La noi in romania s-au vandut in reteaua de magazine arro w si au disparut imediat ce au si aparut iar pretul era ceva mai mare decat am reusit eu sa o aduc si cu toate astea legal.
Chiar toti v-ati blocat la daiwa si shimano?
Penn battle e este o mulineta care se bate de la egal la egal cu mulinete mult mai scumpe de la firmele de mai sus, in primul rand ca are angrenajul din bronz si otel( roata dintata si axul melcat) si in al doilea rand ca e metalica toata mulineta exceptand manerul manivelei si niste mici ornamente care nu au legatura cu mulineta si au rol doar estetic.
Mulineta a costat exact 500lei, asta insemnand pretul mulinetei + tamburul de rezerva + transportul din america si la noi vama si tva-ul platite la posta. Nu este vorba de nicio afacere iar daca cineva vrea detalii mai amanuntite ma poate suna si ii explic cum si cat am platit la toata afacerea pe bucati. La noi in romania s-au vandut in reteaua de magazine arro w si au disparut imediat ce au si aparut iar pretul era ceva mai mare decat am reusit eu sa o aduc si cu toate astea legal.
Bunicel agregatu' . Schema unde se poate vedea la aceasta gama ??
.
.
http://www.pennreels.com/sites/all/them ... _Rev_2.pdf
Am gasit schema ei dar unde pot afla daca pinionul este otel , bronz , etc. ?
Am gasit schema ei dar unde pot afla daca pinionul este otel , bronz , etc. ?
Eu inainte sa cumpar mulineta m-am interesat la magazinele arrow care le aveau si ei la vanzare si acolo mi-au spus ca are roata dintata de otel si axul de bronz. In cutie sau in schema nu e specificat.
Am si eu o rugaminte asupra celor care doar au chef de discutii sau eventual vor sa faca schimburi.
Mai am o singura mulineta si este de vanzare si atat. Pretul este fix iar cine doreste sa o cumpere primeste explicatii despre achizitie si alte detalii. Incercati sa va abtineti cu negocieri lipsite de respect. Mulineta este noua si este la un pret mai mic decat a existat in romania in magazine. Daca pt cativa zeci de lei eu trebuie sa suport astfel de propuneri va rog sa va abtineti.
Mai am o singura mulineta si este de vanzare si atat. Pretul este fix iar cine doreste sa o cumpere primeste explicatii despre achizitie si alte detalii. Incercati sa va abtineti cu negocieri lipsite de respect. Mulineta este noua si este la un pret mai mic decat a existat in romania in magazine. Daca pt cativa zeci de lei eu trebuie sa suport astfel de propuneri va rog sa va abtineti.