Produse Keitech Swing Impact
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Produse Keitech Swing Impact
bete poti sa aduci? m-ar interesa modelul asta
http://www.tacklewarehouse.com/Phenix_B ... -PBRS.html
cele doua de 6'9 si 7'2 ma intereseaza
Poti sa aproximezi un pret?
http://www.tacklewarehouse.com/Phenix_B ... -PBRS.html
cele doua de 6'9 si 7'2 ma intereseaza
Poti sa aproximezi un pret?
Bineinteles ca il pot achizitiona, un pret ar fi in jur de 900 1000 daca esti interesat vb
Phenix Bass Recon 2 este un bat foarte senzitiv , il cunosc
Speedy imi cer scuze in avans ca iti raspund aici , insa momentan nu am acces la PM sa trimit.
Pot face rost cam tot ce iti doreste inimioara.
Imi dai un pm exact cu ce vrei si cantitate , eu iti zic un prez si daca esti de acord patem palma.
Putina rabdare va rog , si aduc cam tot ce vreti voi , numai sa stiu exact ce vrei si cat vrei .
Pot face rost cam tot ce iti doreste inimioara.
Imi dai un pm exact cu ce vrei si cantitate , eu iti zic un prez si daca esti de acord patem palma.
Putina rabdare va rog , si aduc cam tot ce vreti voi , numai sa stiu exact ce vrei si cat vrei .
Scz de dublepost insa primesc PM si nu le pot vizualiza.
Va rog sa postati aici , deoarece mi se pare un pic bizar sa am pm in asteptare deoarece am sectiunea plina ( 1 pm reprezinta sectiunea plina ?
)
Va rog sa postati aici , deoarece mi se pare un pic bizar sa am pm in asteptare deoarece am sectiunea plina ( 1 pm reprezinta sectiunea plina ?

Biju84 scrie:Bineinteles ca il pot achizitiona, un pret ar fi in jur de 900 1000 daca esti interesat vb
Scuza-ma ca intreb dar la pretul asta le aduci cu factura si garantie ?
www.pentrupescuit.ro
hoochie-koochie, bass assasin, lunker city, manns, dragon, daiwa ?
din ce oras esti ?
in ce priveste problema cu mp...esti prea euforic in mesaje
, ca sa nu zic altfel, si mai mult ca sigur ai atras atentia.
din ce oras esti ?
in ce priveste problema cu mp...esti prea euforic in mesaje

- crystianoo
- veteran
Biju84 scrie:Bineinteles ca il pot achizitiona, un pret ar fi in jur de 900 1000 daca esti interesat vb
Pe mine m-a dus 750 lei Custom Laurentiu Andronic

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
In tipla mai pe romanensteIlieNeamt scrie: Scuza-ma ca intreb dar la pretul asta le aduci cu factura si garantie ?
Cred ca am atrans atentia dar daca deranjez prea mult rog un administrator sa imi zica , am citit regulamentul si din cate stiu nu am postat linkuri directe catre un site anume.
Locuiesc in afara tarii.
Pai vad ca e o diferenta de pret de 60 % fata de pretul din SUA de aia intrebam.Biju84 scrie:In tipla mai pe romanensteIlieNeamt scrie: Scuza-ma ca intreb dar la pretul asta le aduci cu factura si garantie ?
Pana si in magazinele din Romania se vand mai ieftin ...
Vad ca si gumele ce le-ai vandut in SUA sunt 4.75-4.99 $ deci un pret mai mare cu 100 % fata de acolo ...
www.pentrupescuit.ro