Dam Nanoflex
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Dam Nanoflex
Am si eu unul identic.
Sfatul meu e sa il pastrezi, dar tu stii mai bine ce intentii/ prioritati ai.
Oricum e un bat destul de versatil, depinde si de mina si feelingul fiecaruia iar la raportul asta calitate/ pret nu prea ii vad competitori. Daca il dai sub 350 ( nu 300, cum am vazut adineaori) e treaba ta si bafta cumparatorului.
Oricum e un bat destul de versatil, depinde si de mina si feelingul fiecaruia iar la raportul asta calitate/ pret nu prea ii vad competitori. Daca il dai sub 350 ( nu 300, cum am vazut adineaori) e treaba ta si bafta cumparatorului.
-
- utilizator nou
Stiu ce zici, pretul lui normal de sec hand (e un fel de a spune, batul are 3 partide si 4 luni de la cumparare) este de 350 Lei, de acord cu tine si face fiecare leu, motiv pentru care ma bate gandul sa-l pastrez la sectiunea „BCR” (bete confirmate reusite).Calin C scrie:Am si eu unul identic.
Ideea e ca aveam nevoie de ceva cash zilele astea, ptr asta il coborasem spre 300 Lei, constient ca e sub valoarea lui. E un bat care a confirmat multe asteptari si intruneste aprecierile multor pescari de stiuca, ofera driluri de neuitat cu adrenalina si feeling de clasa. Alte bete cu staif ofera acelasi lucru insa la un pret cel putin dublu.
Eu daca o sa il dau vreodata, doar cadou la cineva.De vindut nici nu se pune problema.
-
- senior
poate-l schimbi pe un T Russell cevaCalin C scrie:Eu daca o sa il dau vreodata, doar cadou la cineva.De vindut nici nu se pune problema.

-
- utilizator nou
Lanseta e rezervata ptr moment.
-
- utilizator nou
Lanseta revine la vanzare , pret 300 Lei fix.
Valabila 300 Lei.
Se poate vedea in Bucuresti. O lanseta ideala de stiuca dedicata pentru linguri si voblere intre 8 - 25 gr. real. Finisaje foarte bune, de calitate, inele si mandrina Fuji, rezerva impresionanta pe cotor, intr-un cuvant , Nanoflex !
Se poate vedea in Bucuresti. O lanseta ideala de stiuca dedicata pentru linguri si voblere intre 8 - 25 gr. real. Finisaje foarte bune, de calitate, inele si mandrina Fuji, rezerva impresionanta pe cotor, intr-un cuvant , Nanoflex !
Ce dreaq, iar s-a incurcat clona cu userul?Vegas_75 scrie:Valabila 300 Lei.

da s-a incurcat clona cu userul partea 2
vegas daca mai recurgi la d-astea iti voi oferi "sansa" sa o iei de la zero pe forumul asta cu un user de care sa nu stiu eu
vegas daca mai recurgi la d-astea iti voi oferi "sansa" sa o iei de la zero pe forumul asta cu un user de care sa nu stiu eu