Daiwa Steez 2500
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Daiwa Steez 2500
Vand sau schimb Daiwa Steez 2500 in stare impecabila cu Stella FE 2500 in aceeasi stare.Steezul a fost pescuit de cateva ori, nicio zgarietura, totul boboc.
pret vanzare: 1700 lei.
Re: Daiwa Steez 2500
de actualitate.
poate sa-mi incarce cineva niste poze?mp va rog 

gumele sunt bonus? 

dau si vreun bonus daca e 

-
- senior
Am o curiozitate, daca nu te deranjeaza, poti sa-mi raspunzi ori aici, ori pe privat, de ce vrei sa schimbi/sa renunti la Steez pentru Stella? Eu, unul, am la marimea aceasta 2500 si Steez-ul si Stella, dar FD-ul, si totusi prefer Steez-ul!srb scrie:Vand sau schimb Daiwa Steez 2500 in stare impecabila cu Stella FE 2500 in aceeasi stare.Steezul a fost pescuit de cateva ori, nicio zgarietura, totul boboc.
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
-
- utilizator constant
Da un bip SRB ma intere oferta 

mulineta a fost folosita de maxim 10 ori.nu are niciun viciu ascuns, zgarieturi, jocuri sau maraituri tipice daiwa.nu a fost desfacuta/unsa, suruburile sunt intacte.se accepta orice test in legatura cu ea, cat si o proba.ramane la vanzare pana in weekend, dupa care am sa o bag la treaba.pretul este negociabil, si se ofera si ceva bonusuri.
Presupun ca nu are tambur de rezerva?